Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem :: Przeblyski brak odpowiedzi

tibijczyk9090

Pytanie

Opublikowano

Witam, od dawna mam jakby przeblyski bialego ekranu NP w tibi albo innych grach jak klikam gdzie kolwiek to mam nagle brak odpowiedzi na doslownie ulamek sekundy... nie da sie normalnie grac. Od czasu jak mam tez te przyblyski bialego ekranu mam problem z przywroceniem zminimalizowanych okien :/ musze klikac(spamowac) bardzo szybko zeby jakies okno sie przyworcilo :/ jak komp byl nowy to nie mialem tego.

laptop della 3 GB ram windows 7 ultimate.

Z gory dziekuje oraz pozdrawiam :)

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tak często, lecz "brak odpowiedzi" jest dłużej. Zmień system; W moim wypadku zmieniłem z Windows 8 na Windows 7 Ultimate i odtąd żadnych przycinek, problemów ;) Jeśli chcesz ten sam system to zainstaluj po prostu ten sam system formatując partycje z wcześniejszym Windowsem.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Skoro skanowanie nie pomógło to przeczyść czymś komputer, zrób to samo z rejestrem (np. CCleaner, pewnie niewiele pomoże, ale zawsze trochę smieci mniej). Chętnie zobaczyłbym temperaturki poszczególnych podzespołów. Być jest jakiś problem z dyskiem, więc użyj HDD Tune.

Opublikowano

Hmm, nie wiem czy jest koniecznosc zmiany systemu, uzywam win7 x64 i wszystko smigalo dobrze do pewnego czasu, mianowicie do czasu jak zainstalowalem razer comms, ale odinstalowalem juz go dawno temu, skanowalem kompa, czyscilem rejestr, pobieram teraz HDD tune.

Opublikowano

Co do cholery z tym forum jest że cytowanie nie działa. JPD.

Jak sam mówisz, zainstalowałeś program Razer Comms. Program ciągle może siedzieć w jakichś plikach przez co może pokazywać się błąd. Dobrą rzeczą było by sformatować system (stawiam że twoje męka by się skończyła). Spróbuj ze starszymi sterownikami do karty graficznej.

Dziwne, ale u mnie był podobny problem lecz wyskakiwało 'sterownik Nvidia stracił stabilność' po 2 miesiącach spokój..

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...