Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] hacki na Metin2PL

Karolek291

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :) Po bardzo dlugiej przerwie postanowiłem wrócić do metin2.pl. Przejrzałem FAQ i najczęściej zadawane pytania oraz mase innych tematów i muszę stwierdzić że dla nowej osoby te hacki są bardzo trudne do ogarnięcia. Otóż mam czystego klienta i chciałem wgrać moda, jak go odpalić ? Nie mogę znaleść odpowiedzi na moje pytania. Jakie są działające hacki na pl ? Jak je instalować i odpalać ? Trzeba blokować hs ? Widzialem jakieś wzmianki o pliku serwerinfo itp

Opublikowano

Witam wszystkich :) Po bardzo dlugiej przerwie postanowiłem wrócić do metin2.pl. Przejrzałem FAQ i najczęściej zadawane pytania oraz mase innych tematów i muszę stwierdzić że dla nowej osoby te hacki są bardzo trudne do ogarnięcia. Otóż mam czystego klienta i chciałem wgrać moda, jak go odpalić ? Nie mogę znaleść odpowiedzi na moje pytania. Jakie są działające hacki na pl ? Jak je instalować i odpalać ? Trzeba blokować hs ? Widzialem jakieś wzmianki o pliku serwerinfo itp

Moge polecic Kamermoda, ma wiele funkcji i jest przejrzysty. Wgrywasz go do folderu z metinem i to wszystko. Dzialajace hacki na pl ? chyba te co od zawsze, gralem 6 lat temu, teraz wrocilem to dla mnie nowoscia byly bot na rudy,metiny. Nie trzeba blokowac Hs, natomiast mi juz kilka kont zbanowało, po logach podobno, nie mam pojecia na jakiej zasadzie to dziala, czy ktos mnie podpier czy od tak losowo mnie sprawdzil HS.

Opublikowano

to podaj tego kamer moda ;) jak się zaloguje to widać okno tego moda tak ? i odpalam normalnie przez lunch ? a co mi powiesz na temat botów na metiny i rudy ?

Opublikowano

działa pięknie :) już mam wszystko co mi potrzebne ;) powiedzcie mi tylko jak tam teraz jest z wykrywalnością w pl ? jakieś porady ?

Najlepsza porada to : Graj z glowa nie za czesto nie za rzadko

1386175744-U112610.png
Opublikowano

czy możliwe jest wykrycie fb ? jeżeli będę przy kompie to mogą mnie jakoś wykryć ?

potrzebuje cheatu który włączy alarm (dźwięk) jak pojawi się gm w pobliżu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...