Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Na Pandorze mt2

szotus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety na pustynie możesz tylko wejść w jeden sposób. Musisz wziąć ślub z lv. 150+, a następnie użyć przycisku teleportacji do małżonka/żonki :)

Opublikowano

Niestety na pustynie możesz tylko wejść w jeden sposób. Musisz wziąć ślub z lv. 150+, a następnie użyć przycisku teleportacji do małżonka/żonki :)

Opisany przez ciebie sposób działa ale niestety tylko przez 3s po czym postać jest cofana do M1, próbowałem to obejść na kilka sposób lecz bez efektu.

Natomiast ten sposób działa na Katakumbach pod warunkiem że nie są one JAK ZWYKLE zbugowane.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Właśnie od 10min przyglądam się jak kilka mniejszych niż 150 lv expi sobie radośnie na PuW, i nie cofa. Zdradzi ktoś w jaki sposób można to zbugować??

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Właśnie od 10min przyglądam się jak kilka mniejszych niż 150 lv expi sobie radośnie na PuW, i nie cofa. Zdradzi ktoś w jaki sposób można to zbugować??

To dwa rozwiązania..

Albo poprzez ślub, albo poprzez PT. Na mapę wchodzi się pierścieniem czy u jakiegoś NPC?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Wchodzi się tam przez Pierścień Teleportacji. Wiem że to nie fair, ale skoro cały serwer jest zbugowany i każdy robi co chce i jeździ na czym chce. Pytałem tych graczy jak to zrobili to pisali że przez ślub, owszem da się tylko że po 3 sec. cofa do M1, lecz ci o ktorych wcześniej pisałem expili tam może nawet i kilka godzin, ja stałem i obserwowałem przez kilka minut i żadnej nie cofneło.

Próbowałem już na wiele sposobów, z każdej dostępnej mapki na każdym kanale, przez PT przy dowodzeniu na P lecz nawet druga postać się nie ruszyła.

Opublikowano

Wchodzi się tam przez Pierścień Teleportacji. Wiem że to nie fair, ale skoro cały serwer jest zbugowany i każdy robi co chce i jeździ na czym chce. Pytałem tych graczy jak to zrobili to pisali że przez ślub, owszem da się tylko że po 3 sec. cofa do M1, lecz ci o ktorych wcześniej pisałem expili tam może nawet i kilka godzin, ja stałem i obserwowałem przez kilka minut i żadnej nie cofneło.

Próbowałem już na wiele sposobów, z każdej dostępnej mapki na każdym kanale, przez PT przy dowodzeniu na P lecz nawet druga postać się nie ruszyła.

Ponieważ funkcja przyciągania przez PT nie dziala już .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

jak uzywasz piersciena małzonka to jak cie tepnie to włacz pierscien teleportacij i wten sposób zbugjesz i cie nie wywali

1hhlL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...