Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Stary laptop

penerurwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczące laptopa :) Nie jest to pytanie za bardzo techniczne. A wiec znalazłem starego laptopa Acer aspire 5520, a moje pytanie to czy wgl na nim w coś pogram. Na stronie geforce znalazłem ze karta graficzna jest tam 256mb a na allegro itp ze 126mb. Mam świadomość tego ze to integra i to mnie martwi :D chce zabrać tego laptopa do internatu aby oglądać filmy ale TEZ w coś sobie pograć, hmmm np. metin2 albo League of Legends choć wątpię w tą 2-ga gierkę ze pójdzie :P Przepraszam za chaotyczne pisanie :) Liczę na odpowiedz i pozdrawiam

Opublikowano

W metina na 100% pograsz w LoLa może być problem ale możliwe tak jak @up procek cienki

Opublikowano

Procek da rade w lolu, grafika tez nie jest taka straszna wiec powinna sobie poradzic.

Dla informacji - procesor turion x2 TL-58, grafika GT630M.

oo dziękuje, mam jeszcze jedno male pytanie: Lepiej zainstalować Windows XP czy 7(oryginalne kopie)? Na którym będzie bardziej wydajny w grach które nie wymagają windows7 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...