Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw do oceny

Mr.Dead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę poznać Waszą opinię na temat niżej wymienionego zestawu, chciałbym się dowiedzieć, czy:

• Zestaw oferuje dobrą wydajność (średnio-wysoko-ultrowskie ustawienia)
  • Czy jest stabilny (bluescreeny, zwiechy nie wchodzą w gre, PC ma służyć również do pracy w podstawowych programach biurowych)
  • I najważniejsze, czy zestaw zawiera wszystko żeby po złożeniu go był gotowy do użytkowania? Orientuję sie mniej więcej w częściach do PC, wiem, że płyta główna z AM3 nie obsłuży intela, ale proszę o sprawdzenie czy wszystkie części do siebie pasują, pół biedy jakbym to ja go kupował i nic by nie działało przez mój głupi błąd, ale komputer ma być dla ojca i nie wiem czy nie straciłbym dachu nad głową :)
  • A, jeszcze jedno, czy istnieje możliwość, żeby zrobić gdzieś takie zakupy na raty 0%?
  • I jeszcze drugie, czy zamiana HD7850 na HD7790 znacznie obniżyłaby wydajność? Bo różnica w cenie jest ;/

Zasilacz Aerocool VP-450

Dysk Seagate Barracuda 3.5'', 500GB, SATA III, 7200RPM, 16MB, NCQ (ST500DM002)

Pamięć Kingston DIMM DDR3 4GB 1600MHz CL9 KINGSTON HyperX Red Series - KHX16C9B1R/4

Procesor Intel Pentium G3220 (3M Cache, 3.00 GHz) BOX BX80646G3220

Płyta główna Asus H81M-PLUS H81 LGA1150 (PCX/DZW/GLAN/SATA3/USB3/DDR3) mATX - H81M-PLUS

Obudowa SilentiumPC Brutus M23 Pure Black SPC090Karta graficzna Sapphire Radeon HD7850 1024MB DDR5/256b D/H/D PCI-E (11200-16-20G)

Karta graficzna Sapphire Radeon HD7850 1024MB DDR5/256b D/H/D PCI-E (11200-16-20G)

Nagrywarka już jest, nie wliczam jej do zestawu.

Z góry dzięki za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...