Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adamek Czy Estrada ? ;>

Kto wygra ? :> Adamek Czy Estrada  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra ? :> Adamek Czy Estrada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaa.;d Dziś w nocy o 3 odbędzie się walka Adamek vs. Estrada na kogo stawiasz ? ;> Ja osobiście licze na estrade ;p

Tomasz Adamek, po pokonaniu Andrzeja Gołoty, stoczy w nocy z soboty na niedzielę czasu polskiego w Newark (USA) pojedynek z Amerykaninem Jasonem Estradą. Zwycięstwo może otworzyć polskiemu bokserowi drogę do walki nawet o mistrzowski pas w kategorii ciężkiejTomasz Adamek waży 100,1 kg przed walką w kat. ciężkiej z Amerykaninem Jasonem Estradą (107,6 kg), która odbędzie się w nocy z soboty na niedzielę czasu polskiego w Newark (USA).

33-letni Adamek nigdy nie ważył tak dużo. W październikowym pojedynku z Andrzejem Gołotą w Łodzi (wygrał przez techniczny nokaut w piątej rundzie), kiedy debiutował w królewskiej kategorii, osiągnął niewiele ponad 97 kg.

Z kolei cztery lata młodszy Estrada wcześniej nie ważył tak... mało. Jego waga oscylowała zazwyczaj między 109 a 112 kg, a najwyższa wyniosła 118 kg, ale to było na początku jego zawodowej kariery, w 2005 roku.

/.źródło onet.pl./

Lubie DŻEM.

I loVe CocaCola

Wesołych Świąt !!

Opublikowano

hmmm

adamek może i wygrał ale za bardzo się nie popisał...

z estradą może i wygrał, ale jak?

ostatnia runda?

wątpię żeby sobie poradził z lepszymi....

Być zajebistym...

Opublikowano

przeciez to bylo wiadomo kto wygra :]

@up obaj nie naleza do najlepszych. ale trening czyni mistrza

tym razem wygral Adamek, ale kto wie czy za np. rok by znow wygral

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

Osobiście liczyłem na Adamka no ale wiedziałem że Estrada to nie byle kto. Estrada udowodnił jednak że też potrafi boksować. Jestem dumny z osiągów polskich bokserów.

A i mam jedno pytanie wczoraj była gala jeszcze jedna tylko że wcześniej i w walce wieczoru był Dawid Kostecki i jakis tam jeszcze jeden nieznam nazwiska i niewiem kto wygrał mozecie mi napisac?

PozdRo od Dragis :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...