Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem

Gadula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z mbotem, mianowicie gdy wlączam bota w ramce w prawym dolnym rogu pisz mi takie coś: "An unknown error occured while checking for a mBot update", przez co nie mogę się nawet zalogować do bota. Próbowałem bota przezuconego z pen drive od mojego brata i tez nie dziala, a u niego na kompie dzialal... Pomocy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na MPC jeszcze się nie znalazł taki geniusz który by rozwiązał ten problem. Próbowałem już kilka opcji by rozwiązać ten problem lecz jeszcze rozwiązania nie znalazłem...

Mam taką prośbę do użytkowników MPC którzy mają ten sam problem z Mbot'em("An unknown error occured while checking for a mBot update") o podanie jaki rodzaj internetu posiadają tj: Dostawca-np lokalny dostawca z danego miasta lub takie jak neostrada/cyfrowy itp, Ip- zmienne czy stałe, windows i jego wersje.

Może pomoże mi to w jakiś sposób :) Jeśli dam rade znaleźć rozwiązanie tego problemu to niezwłocznie się nim z wami podzielę :) Pozdrawiam :P

Opublikowano

Problem "An unknown error occured while checking for a mBot update" to niestety wina internetu. Nie wiem gdzie leży problem ale potwierdziłem to doświadczeniami. Błąd ten wyskakuje jedynie na moim internecie lokalnym gdzie mam stałe ip. Pierwszym doświadczeniem było podłączenie pod mój komputer internetu z Cyfrowego Polsatu...efekt? wszystko pięknie śmiga a bot ma najnowsza wersje. Po odłączeniu Cyfrowego podpinam ponownie mój internet co daje mi kolejna dawkę wysokiego ciśnienia i błąd który już wcześniej podałem. Dziś pomyślałem o necie z telefonu komórkowego tak więc kupiłem pakiet z plusa i zrobiłem sobie połączenie. Po raz kolejny bot się updatuje i nie ma żadnego problemu. W trakcie włączania się silka odpinam telefon i podpinam swój internet no ale poprzez utratę połączenia silk dostaje DC i się zamyka. Po tych "manewrach" myślałem ze po problemie ponieważ bot cały czas był zalogowany więc już na swoim necie jeszcze raz odpaliłem silka z bota. Po zalogowaniu się na postać niestety w bocie z zalogowanego stałem się znowu "niezalogowanym" i bocenie nie było możliwe. Tak więc 2:0 dla tego cholernego błędu...

Bardzo chciałem pomóc wszystkim tym którzy meczą się z tym błędem no ale nie wiem już co robić... Zostało mi jeszcze jedno wyjście które zrealizuję w wolnej chwili tj. pójdę do dostawcy internetu i powiem mu na czym polega problem. Może oni będą mogli coś na to zaradzić i powiedzą mi o co z tym chodzi. Jeśli by tak było to podzielę się z wami tymi informacjami.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam taki sam komunikat.Ale da sie zalogowac i po wlaczenia chara znika ten komunikat. Mam windows 8 internet plus/play

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ma ktoś jakieś rozwiązanie tego problemu?

Tak jak pisalem da sie zalogowac nawet jak ten komunikat jest.

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak pisalem da sie zalogowac nawet jak ten komunikat jest.

ja u siebie w domu mam ten komunikat i mogę się zalogować , a u kolegi już nie. nie chce mnie zalogować. czy jego dostawca internetu może coś blokować?

dodałem film z moim problemem, jak ktoś wie o co chodzi , to proszę o kontakt http://www.youtube.com/watch?v=QrRW99lmpZ0&feature=youtu.be

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

trageda z tym bledem prosze o pomoc z gory dzieki

nc nie omaga zmiana dostawcy internetu probowalem odpalic z cyfrowego polsatu playa i neostrady na wszytkich  taki sam blad 

Opublikowano

Jest rozwiązanie na ten "problem"

Wystarczy ściągnąć program o nazwie Socket Spy. Następnie na YT jest film jak to zrobić aby bot działał. Troche poszperajcie a leniwi mogąpisać PM do mnie to postaram sie pomóc :)

Opublikowano

Mam problem z Mbotem używam socket spy i hook.exe tez mam pobrany, bod działał bez zarzutu po czym odpalam gre wszystko działa (bot pomyślnie zalogowany) gdy wejde do gry zrobie return scrolem teleport bot odrazu pokazuje że postać jest NIEZALOGOWANA ( dodam używam windows 7) co się dzieje? miał ktoś ten problem?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Czy ktoś znalazł już rozwiązanie tego problemu : " "An unknown error occured while checking for a mBot update"" ?

Proszę o odpowiedź. 

Opublikowano

ściagacie fixa do mbota z epvp czy skad tam chcesz , hook etc otwierasz i powinno działać

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...