Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to nie wiem, czy jest on taki potrzebny. Ja po przerzutce z PESa (tam radość dawało strzelenie z wolnego, nie ma co) po nieudanym PESie 14 kupiłem FIFĘ 14. I już w 10 Lidze FUT, w jednym z ostatnich meczów sezonu udało mi się strzelić bramkę z wolnego. A był to mój pierwszy rzut wolny w tejże grze.:P
btw. czy w FIFIE da się uderzyć piłkę podobnie jak w PESie, silnym, bezrotacyjnym strzałem na dalszy słupek? Tuż obok bramkarza?

Opublikowano

Jak chcesz wykonać bardzo niski, mocny rzut wolny należy trzymać LB i lewą gałkę do przodu na maxa. Strzał na czerwonym.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Jak chcesz wykonać bardzo niski, mocny rzut wolny należy trzymać LB i lewą gałkę do przodu na maxa. Strzał na czerwonym.

No o coś takiego chodziło. ;) I do tego pytanie nr 2, w PESie w zależności od tego jak napełnimy ten pasek piłka leciała górą, lub dołem.. Nie ukrywam, że wolałem uderzać na wyższe pułapy, dlatego czy dałoby radę wykonać coś takiego tylko, że umieszczając piłkę pod poprzeczką? Dużo czytałem, dużo oglądałem,ale nigdzie tego nie ma. A szkoda.

Opublikowano

No o coś takiego chodziło. ;) I do tego pytanie nr 2, w PESie w zależności od tego jak napełnimy ten pasek piłka leciała górą, lub dołem.. Nie ukrywam, że wolałem uderzać na wyższe pułapy, dlatego czy dałoby radę wykonać coś takiego tylko, że umieszczając piłkę pod poprzeczką? Dużo czytałem, dużo oglądałem,ale nigdzie tego nie ma. A szkoda.

Zależy jaka odległość jest, nawet jeżeli jest to 16 to i tak strzał z LB powinien być na czerwonym, im dalej tym raczej mocniej.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ronaldo 30 metrow strzal na 3 kreski przytrzymac galke do gory i strzal po ziemi moze jeszcze delikatnie kierunek przy strzale dla potkrecenia i to sa bramki :)

70940457705338833480.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No w fifie world wystarczy lekko dotknąć przycisk strzału  i już nad bramką leci :/ a żadnej areny treningowej nie ma :/

Ustaw piłkę na środek muru, a w trakcie strzału przyciśnij strzałkę do góry.

Strzelaj na 2-2,5 paska siły strzału.

636451494245979649038.gif

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...