Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zapomnienie osoby.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

macie jakoś sposoby, jak zapomnieć o kimś bliskim? Jakieś zajęcie? cokolwiek?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

zagraj w team fortress2 :-) a tak serio znajdź sobie jakieś hobby np. przeczytaj jakieś ciekawe książki, ja polecam jestem numerem cztery,eragon,tunele i inne.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Siłka. Wysiłek pomoże. Musisz przestać myśleć o niej (prawdopodobnie ;x), i zastąpić to na przykład codziennym treningiem. Przyjemne z pożytecznym.

Opublikowano

Jakieś absorbujące uwagę zajęcie np:

-ciekawe filmy i książki

-Tworzenie muzyki lub grafiki

-sport

-dobre gry

-wycieczki krajoznawcze

-nauka

Opublikowano

Jeżeli jest to osoba, którą widujesz codziennie, to nie ma siły, żeby zapomnieć, zwłaszcza, jeśli mieliście razem wspólne chwile. A jak to ktoś, kogo widujesz rzadziej lub raz na jakiś czas, to weź zdjęcie tej osoby, spal je lub napisz na kartce wszystko o tej osobie i ją spal :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

napisz na kartce wszystko o tej osobie i ją spal :)

What the fuck?

Nie da się zapomnieć bliskiej osoby.

Najbardziej sensowna odpowiedź. Zgadzam się.

3t6EGVz.png

Opublikowano

eh. Te wszystkie czynności pomagają jakby zapomnieć, ale przy każdej z nich się da myśleć. To przyjaciółka baaaaaaardzo bliska była, po prostu się sypnęło, a nie chcę latać jak pojebany i pisać. musi się jakoś dać. zdjęć mam za dużo ;c jakieś nie wiem, ćwiczenia myślowe, cokolwiek xD

Bo zwariuje ;c

żeby nie myśleć o tej osobie podczas prozaicznych czynności.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Naprawde dobrze mi pamięć czyszczą bass dropy na słuchawkach,na jednym zapomniałem że wodę gotowałem,że expić miałem w elswordzie. Przepadł level i spalił się czajnik

Opublikowano

rób coś co nie jest z nią związane, idź sobie np. z kolegami w lola pograj, po prostu zajmij się czymś żeby o tym nie myśleć, albo jak ktoś napisał można też pójść na siłownie bądź jakikolwiek inny wysiłek fizyczny poprawia samopoczucie ;)

Opublikowano

Ech.. ja Ci powiem z doświadczenia jak jest. Zapomnieć nie zapomnisz prawdopodobnie nigdy, jedyne co możesz zrobić to zająć się czymś aby po prostu o tej osobie nie myśleć lecz jest to krótkotrwałe oczywiście. Musi Cię coś wciągnąć. Ja np. zapominam o 'wszystkim' gdy jestem na mpc, gram w tibię (śmiej się śmiej ;) ), oglądam świetny film, gram na gitarze bądź też wsłuchuję się w muzykę. Polecam Ci zrobić to samo, lecz powtórzę się. Zapomnieć nie zapomnisz, jedynie 'nadmurujesz' na to miejsce coś innego.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Straciłem dziewczynę, straciłem przyjaciół. Wiem jakie to uczucie. Powiem ci z własnego doświadczenia, że nie da się zapomnieć, dużo osób już Ci to powiedziało. Ja po stracie mojej kobiety i przyjaciela, zaczęło mi odbijać, denerwowałem się bo nie mogłem zapomnieć. Nadal ją, jego pamiętam, jak byli przy mnie. Nigdy ich nie wymażesz z pamięci. Zawsze o nich pamiętać będziesz. Proponuje byś zaczął się obracać w swoim towarzystwie, znajomych których nadal masz. To Ci da na jakąś chwile wypoczynku od tej osoby, zapomnisz. Mimo tego, jak wrócisz do domu, przypomnisz se o niej i będziesz myślał. Siedź z znajomymi, rozmawiaj przez skype bądź tinychat, teamspeak. Wszystko z czasem, stanie się tak że nie będziesz czuć już takiego smutku, takiego ciężaru jak kiedyś. Wszystko przyjdzie z czasem i powoli ciężar zniknie, ale będziesz pamiętać.

Powodzenia!

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

smutek ogółem, dzięki za gadańsko!

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Skocz pod samochód - zapewne będziesz ciężko ranny. Zawiozą cię do szpitala a tam już o niej nie będziesz myślał, bo będzie dla ciebie ważniejsze twoje życie.

zapewne będziesz ciężko ranny

Albo martwy. Martwi ludzie nie myślą. Chyba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...