Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samos - 35 lvl bodziak

OreThemCat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeee. Gram na serwie Samos. Bede miec 35 lvl i bojowca ( mam 28 lvl, konia zrobilem czekam na zdjecie :D).

W 35lvl ( zamierzam na tym lvl ciagle dropic) bd mial eq:

Fms + 9 sr 35 5b z kd + 3 do expa ( moba, kryta)

Tygra + 9 1,5k hp 3 do pz

Zelek 9

Ebo 9

5Katna 9

buty 2k hp

bransa 500 hp

naszyjnik 500 hp

Skile: Aura M1, Berek M1

bez buffa, oczywiscie moge zrobic [ jak bym robil wbillbym mu 38lvl bo perlowy naszyjnik ;d ]

staty: full sila ( typowo na metki ;d), reszta w pz

bd miec wtedy z 8k hp, 285 defa

Prosze mi napisac co moge dropic i z czego aby zarobic :)

OreThemCat

69997536661263266949.png

NIE KLIKAJ W LINK POWYŻEJ BO DOSTANIESZ ZAWAŁU

Opublikowano

Czeee. Gram na serwie Samos. Bede miec 35 lvl i bojowca ( mam 28 lvl, konia zrobilem czekam na zdjecie :D).

Zelek 9

Ebo 9

5Katna 9

buty 2k hp

bransa 500 hp

naszyjnik 500 hp

bez buffa, oczywiscie moge zrobic [ jak bym robil wbillbym mu 38lvl bo perlowy naszyjnik ;d ]

staty: full sila, reszta w pz

I co dalej? :D Jakieś pytanie?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No ale o co pytasz ? Gdzie expic czy co? Bo nie rozumiem po co jest zalozony ten temat

Opublikowano

Up czytaj dokładniej

Na tym lvl i z tym eq możesz próbować metki cienia a jeżeli będzie ci ciężko to oczywiście metki w m2 są dla cb jedyną pozostającą ci opcją na 35lvl.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Wraz z biegiem czasu będziesz mógł bawić się z coraz mocniejszymi kamieniami czy bossami. Każde dropnięte KU nadające się dla Twojej postaci - czytaj.

Skille na P a potem buff spowodują, że wszystkie kamienie Metin na pustyni będą do Twojej dyspozycji.

Opublikowano

Zostan na 35 lvlu, zrob se "koks" eq i wbij aure P i berka na G, i wtedy mozesz latac na metki 70 lvl+. Aktualnie to mozesz dropac na metkach cienia lub diabła

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zelek 9

Ebo 9

5Katna 9

buty 2k hp

bransa 500 hp

naszyjnik 500 hp

staty: full sila ( typowo na metki ;d), reszta w pz

bd miec wtedy z 8k hp, 285 defa

Metiny w m2 , średni loch małp , łowienie ryb . boss w dolinie

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zostan na 35 lvlu, zrob se "koks" eq i wbij aure P i berka na G, i wtedy mozesz latac na metki 70 lvl+. Aktualnie to mozesz dropac na metkach cienia lub diabła

Zanim bez ISu wbije aure na P to minie przynajmiej z pol roku jak nie wiecej , tfu oczywiscie ze wiecej

Mi juz 10 razy spalilo aure z m2 jedna ksiega do m3 wiec pozdro

A tak to racja zrob lepsze eq a skille przy okazji bo to czasochlonne i chyba jedyny minus tej gry

Opublikowano

To nie jest tak łatwo, mistrzu.

Żeby wbić aurę na P potrzeba kawał czasu. Na tym lub ciut większym lvl może zostać, ale prędko skilli nie wbije.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Dzieki phoenix ze mnie poparles , takze zrob eq i drop a ja koncze z ta beznadziejna gra bo mnie okradli i mi nie idzie

Opublikowano

To nie jest tak łatwo, mistrzu.

Żeby wbić aurę na P potrzeba kawał czasu. Na tym lub ciut większym lvl może zostać, ale prędko skilli nie wbije.

Zanim bez ISu wbije aure na P to minie przynajmiej z pol roku jak nie wiecej , tfu oczywiscie ze wiecej

Mi juz 10 razy spalilo aure z m2 jedna ksiega do m3 wiec pozdro

A tak to racja zrob lepsze eq a skille przy okazji bo to czasochlonne i chyba jedyny minus tej gry

Łee... wiem. Nikt nie mówił że w tym czasie nie może chodzić na metki, bossy i expic za kase. Powiedziałem to co sam robiłem i jestem zadowolony z tej metody.

Zanim wbilem aure na G miałem hajsu na 30+ kamoli i bylo juz z gorki. Ale jak kto woli. Do tego trzeba miec cierpliwosc.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Wbij Aure G1 , jak chce możesz na P berka zostaw lub zresetuj i daj w wirka (bd kosa na bosy...)

I tyle i radze skombinować coś hp omdlenie i 20% do pz

Licze na likea ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...