Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] brąz

polan852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz się grać w lola to każdą postacią wyjdziesz. lol

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Top - Soraka

Mid - Soraka

Jungle - Soraka

Support - Soraka

ADC - Soraka.

Soraka jest bardzo mocną postacią do wyjścia z Brązu. Tamtejsi ludzie w ogóle nie potrafią grać przeciwko niej.

Opublikowano

Soraka hybryda na topie , bronzy nie wiedzą co ty kminisz i dają surrender.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Myślę, że w bronzie dużo osób nie potrafi grać przeciwko nasusowi na topie, jeśli nastakujesz q to robisz potężny dmg.

Zauważyłem też, że nikt nie pickuje thresha. gdy byłem w bronzie, a jeśli potrafisz trafić hakiem to tym bardziej polecam.

No i jeszcze AAtrox do jungli.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co mu polecacie X postaci . Jak jest w bronzie to co mu pomoże ze zagra postacią x jak nie umie to jeszcze gorzej spadnie :)

Wybierz jedną postać zagraj z x meczy z botami na customie , zobacz z 3-4 filmy na yt do tej postaci i wtedy zacznij grać . Samemu często bawię się na botach testując coś co pomoże w grze np przeciw tej postaci :)

A i jeszcze jedno jeśli potrafisz grać to wyjdziesz . Sam wychodziłem koledze ze srebra do Golda to fajnie się grało ludzie nie myślą co robią i co budować przeciw niektórym postacią . 32 mecze wygrane 6 przegranych [akurat tych już nie mogłem wycerować ] ale we all meczach cerowalem gre :)

Opublikowano

Nasus. 30 minuta wystarczy jakieś 400-500 stacków co przy ogarze i nie myślącym przeciwniku jest easy <czyt. push na maxa i roam> i gg praktycznie, jak nafeedowany adc enemy, kupujesz Thornmaila i bb ;) A na midzie to takie ścierwa jak Akali, Kata, Nida i Zed bo to bronze... Do jungli Vi jest łatwa a przeciwnicy i tak nie wiedzą o co chodzi a na adc wystarczy Ashe :)

Po prostu dziamal ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...