Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sony xpieria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie są wersję xperii i czym się one różnią. Wiem, że jest j, e, z, z1. W jakiej są one cenie i który najbardziej polecacie (od razu mówię, że odpada z i z1 bo są za drogie, kosztują one 1500zl+ a np. xperia e ok. 400zł.)

PS. Proszę nie przenoście do platform mobilnych bo tam nikt nie siedzi i nie odpisują...

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Przecież nikt Ci nie będzie wypisywał listy telefonów z opisem. Nalepiej powiedz jaką kwotą operujesz, dopiero wówczas będzie można poszukać telefonu.

Opublikowano

Witam. Jakie są wersję xperii i czym się one różnią. Wiem, że jest j, e, z, z1. W jakiej są one cenie i który najbardziej polecacie (od razu mówię, że odpada z i z1 bo są za drogie, kosztują one 1500zl+ a np. xperia e ok. 400zł.)

PS. Proszę nie przenoście do platform mobilnych bo tam nikt nie siedzi i nie odpisują...

Ja tam siedzę i odpisuję. :v Anyway, nie bierz na pewno Xperi J, bo bardzo się ścina. Powiedz mi jaki masz budżet i czy musi to być koniecznie Xperia. :v

http://www.sonymobile.com/pl/products/phones/#expanded
Opublikowano

Ja tam bardzo lubię xperię, używam od 2 lat Xperi Arc S i sobie ją cenie. Niedługo pewnie się przerzucę na S, T lub Z. Nie wiem ile pieniędzy uzbieram ;) Btw. musisz pamiętać, że xperie mają te stare wyświetlacze - zwykłe szkło utwardzane, nie jak np w samsungach amoled. Jeżeli masz słabszy budżet, to lepszy będzie samsung, albo odkupić od kogoś xperie, S jest teraz w miarę "tania" wśród swoich siostrzyczek/braci jak kto woli.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

A widział ktoś może w jakimś salonie xperie t/z/z1/v/e na karte za 30zł miesięcznie? :D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Xperii raczej nie dostaniesz w tej cenie, chyba ze się rozejrzysz za starszymi modelami SE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...