Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kuroko No Basket 2 !

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie fajnie nie powiem na początku nic specjalnego ale teraz się rozkręca coraz bardziej, chociaż wydaje mi się że mecze trochę na dynamice albo efektach straciły, tzn wcześniej były lepsze.

Ale ogólnie to 8+/10 mogę dać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Fajnie fajnie nie powiem na początku nic specjalnego ale teraz się rozkręca coraz bardziej, chociaż wydaje mi się że mecze trochę na dynamice albo efektach straciły, tzn wcześniej były lepsze.

Ale ogólnie to 8+/10 mogę dać

Poczekaj z 5 odcinków, zdziwisz się i to ostro :D Nie ma co oceniać, jeżeli nawet się nie rozkręciło. Niech tylko Akashi się pojawi i anime trafia od razu do mojej top 5. Kto czytał mangę ten wieeee :D

"Know Your Place"

Opublikowano

Poczekaj z 5 odcinków, zdziwisz się i to ostro :D Nie ma co oceniać, jeżeli nawet się nie rozkręciło. Niech tylko Akashi się pojawi i anime trafia od razu do mojej top 5. Kto czytał mangę ten wieeee :D

Akashi to obiecujący zawodnik ;D

76561198041325734.png

Opublikowano

Nie oglądałam, ale widząc po obrazku, czy ma to charakter "bishowy"? :D

Edit; Juz mam dwóch faworytów ze względu na same imie :D Akashi- czerwona śmierć i Kuroko :P Dziecko mroku, albo tez dziecko czerni :D

Przykro mi ale fapu nie będzie xD

Teoretycznie można powiedzieć że jest tutaj męski harem ale to tylko w dalekiej teori, ale tak czy siak myślę że anime jest dla każdego warte polecenia.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Przykro mi ale fapu nie będzie xD

Teoretycznie można powiedzieć że jest tutaj męski harem ale to tylko w dalekiej teori, ale tak czy siak myślę że anime jest dla każdego warte polecenia.

Jak to fapu nie? ;x

Damy rade! xD

Ok, obejrzę zaraz jeden odcinek, trochę się pozachwycam bohaterami, nie interere mnie fabuła :D Na shindeni'e jest?

Opublikowano

Jak to fapu nie? ;x

Damy rade! xD

Ok, obejrzę zaraz jeden odcinek, trochę się pozachwycam bohaterami, nie interere mnie fabuła :D Na shindeni'e jest?

Jest jest, pierwszy sezon ma to do siebie że bardziej wciąga i jest kilak fajnych zaskoczeń polecam wchłonąć 2-3 epy co najmniej dalej już poleci samo.

edit: tak btw oglądam Otome Youkai Zakuro myślę że tez powinno ci przypaść do gustu

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jest jest, pierwszy sezon ma to do siebie że bardziej wciąga i jest kilak fajnych zaskoczeń polecam wchłonąć 2-3 epy co najmniej dalej już poleci samo.

edit: tak btw oglądam Otome Youkai Zakuro myślę że tez powinno ci przypaść do gustu

Wiesz, ja anime oglądam od 12 roku, życia, czyli od 12 lat :D 90% tytułów, które pojawią się na polskich stronach oferujących anime online, już przetrawiłam. Otome Youkai Zakuro również i to dawno, mniej więcej wtedy, kiedy zaczęło wychodzić. Nie będę Ci tu spoilerowac, więc nic więcej nie napisze ;-)

W jakie dni pojawia się to na shinden'ie? Dzisiaj tego nie obejrzę bo już korzystam aktualnie z tabletu.

Opublikowano

Wiesz, ja anime oglądam od 12 roku, życia, czyli od 12 lat :D 90% tytułów, które pojawią się na polskich stronach oferujących anime online, już przetrawiłam. Otome Youkai Zakuro również i to dawno, mniej więcej wtedy, kiedy zaczęło wychodzić. Nie będę Ci tu spoilerowac, więc nic więcej nie napisze ;-)

W jakie dni pojawia się to na shinden'ie? Dzisiaj tego nie obejrzę bo już korzystam aktualnie z tabletu.

Pierwszy sezon masz już skonczony a drugi sezon dodają w Niedziele lub poniedziałki :)

76561198041325734.png

Opublikowano

Pierwszy sezon masz już skonczony a drugi sezon dodają w Niedziele lub poniedziałki :)

Jo, ciężko żeby pierwszy nie był skończony kiedy jesteśmy w temacie drugiego xD

Btw ostatni odc pozostawia niedosyt jednak rozkręca się

NJxbd4x.png

Opublikowano

Szczegolnie ciekawi mnie przyjaciel Kagamiego jest interesujacy : P

76561198041325734.png

Opublikowano

Oglądałeś dzisiejszy odc ? :D ta niepewność czy Kagami to wrzuci czy nie xD

76561198041325734.png

Opublikowano

Ja właśnie o tym ostatnim pisałem xD, staraj się nie robić double bo za to warny lecą

spk ; d ja ten ostatni odc z opóźnieniem trochę oglądałem bo na Animezone ; d a tam dodają raz prędzej raz później ; p

76561198041325734.png

Opublikowano

Przecież na animezone już w sobote był?

Noo, tę, jeszcze tylko te kilka tygodni i się wreszcie zacznie. Mangę (przynajmniej mi) kijowo się czytało ;]

Opublikowano

Szczegolnie ciekawi mnie przyjaciel Kagamiego jest interesujacy : P

fap? xD

Obejrzałam na razie 2 odcinki pierwszej serii. Fabuła mało co mnie interere, nie mój gust, ale przynajmniej sobie popatrzę :P

A tak poważnie, to zaczyna mi się podobać ^^

Opublikowano

fap? xD

Obejrzałam na razie 2 odcinki pierwszej serii. Fabuła mało co mnie interere, nie mój gust, ale przynajmniej sobie popatrzę :P

A tak poważnie, to zaczyna mi się podobać ^^

Ojj jeszcze się rozkręci ^ ^

Przecież na animezone już w sobote był?

Noo, tę, jeszcze tylko te kilka tygodni i się wreszcie zacznie. Mangę (przynajmniej mi) kijowo się czytało ;]

hmm na Animezone dodaja sobota lub niedziela ale wersja ENG napisy ; )

76561198041325734.png

Opublikowano

Jest jakiś spec od mangi ? bo prawdopodobnie zabiorę się za czytanie tylko potrzebuję jakiejś zachęty, chociaż po tym co napisał Hajfi raczej nie pozostawił mi wyboru xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jest jakiś spec od mangi ? bo prawdopodobnie zabiorę się za czytanie tylko potrzebuję jakiejś zachęty, chociaż po tym co napisał Hajfi raczej nie pozostawił mi wyboru xD

jak dla mnie manga wrazenia psuje :D lepiej czekać na anime i tą niepewność miec i sie jarać nastepnym odc :D

76561198041325734.png

Opublikowano

jak dla mnie manga wrazenia psuje :D lepiej czekać na anime i tą niepewność miec i sie jarać nastepnym odc :D

Niby tak, przez większość część czasu uważałem nawet identycznie ale teraz to mi to wisi nawet jak wiem co będzie to albo zapomnę zanim dojdzie do tego momentu albo mimo wszystko dalej będę się ekscytował.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Niby tak, przez większość część czasu uważałem nawet identycznie ale teraz to mi to wisi nawet jak wiem co będzie to albo zapomnę zanim dojdzie do tego momentu albo mimo wszystko dalej będę się ekscytował.

heh spk xD:D a ja tak zawsze będę myślał :D też bym chciał się mierzyć z takimi przeciwnikami :D

76561198041325734.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...