Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Multi Konto Wazne!

Andym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam WAŻNE pytanie ! Czy za multikonto banuja? I jeśli ktos byl na kilku kontach na jednym urządzeniu to czy moze to cofnąć, by w razie czego admin tego nie widział? Weszlem na komórkę na 2 ko.ta, gdyby.admin to.zobaczyl, to może zbanowac. ITP. I czy tylko administracjia, jak ktos nakapuje, to banuje dopiero wtedy. TO PO ADRESIE IP SIE SPRAWDZA? A da się go zmienić, usunąć. Itp

PROSZĘ ODPOWIEDZCIE NA TE PYTANIA!

Opublikowano

Napewno? Bo ta gra to moje życie :3 Ale są goście co mówią, że dostali bana, to tylko wtedy gdy ktos nakapuje?

Opublikowano

Na 100% Ci nie powiem, ale tylko tyle napisze , że grałem około pół roku na 10 kontach naraz na tym samym świecie w tej samej gildii i nic nie dostalem : )

Opublikowano

Co do multikonta, na oficjalnym forum sf piszę że nie można mieć. Chyba chodzi o konta na tym samym mailu. Tak więc twórz konta na różnych mailach.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Pierdoly gadacie. Ja mam 5 kont i jeszcze na 3 boce i bana nie mam od ponad polowy roku ;) Smialo mozesz robic multi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak masz gildie i robisz multi żeby wpłacać i dasz podobny nick np. masz nick: kolo a zrobisz konto o nazwie kolo1 to jest zagrożenie :)

siw6.png

By Me.

Pomogłem? Łapka w górę !

Opublikowano

§ 4 Multi-Accounting / Account-Sharing / Account-Sitting

Użytkownik ma prawo do korzystania z jednego Konta na jednym serwerze. Korzystanie z więcej niż jednego Konta może skutkować trwałym zablokowaniem wszystkich Kont danego Użytkownika.

Fragment OWH mówi, że jeśli byś dostał bana do całkowicie słusznie i nie ma tu żadnej sprzeczki. Mimo to uważam tak samo jak inni, ponieważ mam 7 kont na tym samym serwerze i w tej samej gildii, ale z innymi nazwami i hasłami od roku i żadnego bana nie dostałem. Dodatkowo kozrystam cały czas z bota na wszystkich kontach.

141dd6ebcb69b020.jpg

Opublikowano

Napewno? Bo ta gra to moje życie :3 Ale są goście co mówią, że dostali bana, to tylko wtedy gdy ktos nakapuje?

Możesz dostać bana za Multikonto to nawet masz w regulaminie :D perm na Wszystkie konta

ale rzadko to sprawdzają szczerze to wogóle chyba że ktoś bedzie spamił do supportu ale raczej nie ;x

Opublikowano

Możesz dostać bana, ale przy takiej ilości graczy nikt z administracji tego nie zauważy, dopóki ktoś Cię nie zgłosi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...