Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież

PawlikxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wymienilem sie 2 dni temu kontami ( ja swoje z kultura oddalem koles rowniez) on mi dal konto z mailem

Zmienilem wszystko co sie dalo ( interia) od hasla po nr tel (nr tel trzeba potwierdzic?? ) Ale po wymianie mail teoretycznie nalezal do mnie a on go ukradl ... Da sie z tym cos zrobic??

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

a rozumiem , że wysłał maila , ale go nie potwierdził , ale dzisiaj sobie przypomniał i tak mnie opier***il ? :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

a rozumiem , że wysłał maila , ale go nie potwierdził , ale dzisiaj sobie przypomniał i tak mnie opier***il ? :D

Nie "przypomniał sobie" :D

On to miał zaplanowane, też nieraz zostałem tak okradziony.

To jest na takiej zasadzie - zmieniasz mail na swój, teoretycznie konto Twoje bez gadania, natomiast on przed wymianą prawdopodobnie zmienił mail konta na jakiś tam nowy (jego), ale nic z tym nie robił. Po kilku dniach jak stwierdził, że konto ma już eq itp, przez wiadomość która przyszła na maila zmienia go na swój ;)

Przynajmniej ja to tak rozumiem, bo nie ma innej opcji :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Niech banują wszystkie konta zamieszane w to , a bd nawet śmiesznie , bo ten mój 86 miał jego dosyć fajne eq ( z tego co widziałem potem na tablicy) to straci kilka stów plus to co ja miałem :D

Ja wytrzymam

Można zamknąć DZIEKUJE :D

PS. Te przypomniał miało być w cudzysłowu , ale skleroza i takie tam :D

1390831561-U140955.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...