Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3.3.5a] Acheron WoW

Kaziu02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

seUKtWc.jpg

Strona WWW:

http://acheron.com.pl/

http://acheron.com.pl/register.php

XP Rate: x8

Typ: PvP

Realmlist: set realmlist log.acheron.com.pl

Patch: 3.3.5a

Opis:

Witam, chcę wam przedstawić nowopowstały serwer WoW 3.3.5a. Chcę stworzyć miejsce, na którym będzie panowała koleżeńska atmosfera, gdzie każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie i spędzić miło czas. Jeśli szukacie takiego kameralnego serwera to zapraszam :)

Opublikowano

@up

Co się dziwisz lepiej chyba zacząć od gotowca i go udoskonalać niż pisać od początku samemu :P

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

Jo mój Hunt :)

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Taptak/simple

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Wszystko na gotowcu ... zwykły repack

Tak korzystam z repacka, chyba najlepszego w Internecie. Oskryptowanie wszystkiego samemu od podstaw zajęłoby mi lata świetlne. Serwer prowadzę "hobbystycznie" w wolnym czasie po pracy. Nie będę nikogo oszukiwał nie mam super teamu developerów z Blizzarda i nie zamierzam na nim zarabiać. Aktualnie pracuję na stroną WWW. Serwer ma zapewnione stabilne finansowanie i mogę zapewnić, że nie upadnie za 3 miesiące.

Może i bym zagrał ale już nie x1 serwery błagam Was ;-;

Co poradzić zawsze grałem na takich ratach ;)

Opublikowano

Tak korzystam z repacka, chyba najlepszego w Internecie. Oskryptowanie wszystkiego samemu od podstaw zajęłoby mi lata świetlne. Serwer prowadzę "hobbystycznie" w wolnym czasie po pracy. Nie będę nikogo oszukiwał nie mam super teamu developerów z Blizzarda i nie zamierzam na nim zarabiać. Aktualnie pracuję na stroną WWW. Serwer ma zapewnione stabilne finansowanie i mogę zapewnić, że nie upadnie za 3 miesiące.

chociaż byś dał TBC bo WoTLK jest pierdyliard serwerow sunwell Tod i jeszcze moglbym wymieniac

Jeśli pomogłem daj + ;)

Pamiętaj nie jestem maszyną od wszystkiego, jak masz jakiś problem związany z WoW pisz, a chętnie Ci odpowiem ;)

World of Warcraft Helper

Opublikowano

Tak rozumiem ja również na takich serwerach gram/grałem.

Ale już jest "topka'' serwerów 1x której nie oszukujmy się sam nie przebijesz. Więc wątpię by ludzie wbili na nie pewny serwer i expili na ratach x1.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżam nieco temat. Serwer jest cały czas online, przez ostatni miesiąc pracowałem nad poprawkami kilku bugów. Mamy już kilku stałych graczy i pierwszy 80 poziom. Strona WWW jest cały czas w budowie, niestety z webmasterką mi nie po drodze. Zapraszam wszystkich do wspólnej gry ;)

Opublikowano

Odświeżam nieco temat. Serwer jest cały czas online, przez ostatni miesiąc pracowałem nad poprawkami kilku bugów. Mamy już kilku stałych graczy i pierwszy 80 poziom. Strona WWW jest cały czas w budowie, niestety z webmasterką mi nie po drodze. Zapraszam wszystkich do wspólnej gry ;)

Heh :) Jeszcze nie mamy pierwszego 80 bo dopiero 75 tak wiec niemal wszystkie achievmenty "realm first" są wciąż dostępne! :) Ale grałem przez dość długi czas i mogę powiedzieć, że serwer jest bardzo stabilny - nigdy mnie nie wywaliło a serwer jest cały czas up! Poza tym wszystko jest ładnie oskryptowane, praktycznie wszystkie questy działają (w Northreand jest kilka niedziałających po stronie hordy ale to może tak w sumie z 10-12 na 4 pierwsze mapy: Borean Tundra, Hollowing Fjord, Dragonblight i Grizzly Hills. Jak będzie dalej to muszę sprawdzić jak tam dotrę.. :) Instancje do wotlka są oskryptowane a tych z wotlka nie sprawdzę, bo samemu jest ciężko a potwory są silne.. :) I właśnie tu jest minus, że jest bardzo mało graczy na serwerze a jest on na prawdę wartościowy i godny uwagi! :) Ale użytkownik omenoso napisał właśnie główny problem dlaczego nie możemy rozwinąć skrzydeł.. W każdym razie zachęcam wszystkich chętnych bo serwer wciąż uważam za świerzynę! :D)

Opublikowano

ja Ci x 60 proponuje zrobić bo, w jakim celu robić x1 jak wszyscy na sunwellu by woleli grać .. ?

x60 .... to lepiej robić instant niż skazywać graczy na mozolną robote wbijesz do jednej krainy zrobisz 3 zadania i z niej wychodzisz na drugi koniec mapy...

Jeśli pomogłem daj + ;)

World of Warcraft Helper

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam po przerwie :)

Posłuchałem waszych rad i zmieniłem raty serwera od tej pory XP rate wynosi x5, a pozostałe x1. Poza tym poprawiłem kilka niewielkich bugów. Strona serwera już jest na ukończeniu powinna na dniach pojawić się w Internecie, o czym poinformuje wpisem na forum. Domena także została już zakupiona. Zapraszam do gry :)

Opublikowano

Łooo x3 ześ zaszalał :D No nic mi pozostaje tylko życzyć jak najlepiej. Powodzenia.

Trochę testowaliśmy różne rozwiązania odnośnie XP rate'u. Narazie ustawiamy x5, gdy zdobędziemy grupę stałych graczy XP rate zostanie obniżony do x3. Myślę, że to będzie dobre rozwiązanie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Trochę testowaliśmy różne rozwiązania odnośnie XP rate'u. Narazie ustawiamy x5, gdy zdobędziemy grupę stałych graczy XP rate zostanie obniżony do x3. Myślę, że to będzie dobre rozwiązanie. Pozdrawiam.

No ok. Może jeszcze dziś uda mi się zgarnąć kolegę i zagramy skoro są x5. Zobaczymy może coś z tego wyjdzie.

Opublikowano

Zapraszam, testujcie i zgłaszajcie swoje uwagi / raportujcie bugi. Serwer jest świeży, a wiadomo jak to na początku.

Dostępny jest także serwer Teamspeak 3: ts3.acheron.com.pl pass:acheron.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Admin spoko serwer też i jestem pod dużym wrażeniem braku bugów w misjach "fabularnych" typu że mamy iść gdzieś zamienić się np. w drzewko podsłuchać rozmowy i dopiero po wykonaniu tego nam zalicza a na większości serwerów owe q są zbugowane lub insta zaliczane wielki + dla tego serwera szkoda że tak mało graczy na nim gra.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam ponownie po kilku miesiącach przerwy :)

Powracamy jako serwer High Rate, tych kilka miesięcy spożytkowaliśmy na poprawki core. Wszystkie konta dotychczasowych graczy wraz z ich postaciami zostały zachowane. Żeby zachęcić nowych graczy znacząco podnieśliśmy raty. Mam nadzieję, że wysokie raty przyciągną graczy do gry. Zapraszam do testów i pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...