Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem z Crashem

adam12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą po kilku minutowej rozgrywce gra mi się zacina i muszę ją wyłączać . Jest jakiś sposób by to naprawić mam intel core i5 2500k sapphire radeon hd6870 12 gb ramu gram na średnich w full hd mam 60 fps win 7 64

Opublikowano

Wiele osób ma problem z Battlefield 4. Spróbuj zainstalować ponownie grę (jeśli instalowałeś z płyty to pobierz z Origin) i najnowsze sterowniki do karty graficznej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

niestety nie mam płyty i przy necie 10 mb trochę to potrwa więc raczej odpada mam nadzieje że wydadzą jakąś łatkę by to ogarnąć bo lipa a największy błąd w życiu jaki popełniłem to karta radeon nie polecam !!! z nvidia nie ma zadnych problemow no ale to bylo z oszczędności ;)

Opublikowano

niestety nie mam płyty i przy necie 10 mb trochę to potrwa więc raczej odpada mam nadzieje że wydadzą jakąś łatkę by to ogarnąć bo lipa a największy błąd w życiu jaki popełniłem to karta radeon nie polecam !!! z nvidia nie ma zadnych problemow no ale to bylo z oszczędności ;)

Raczej to nie wina karty graficznej. Pobierz chociaż te sterowniki. Ja mam Radeon i nie uważam, że jest zły. Opłaca się jeśli chodzi o cenę i wydajność. Szczególnie te Radeon R9.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...