Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Smartfona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Nie wiedzialem gdzie napisac ten temat wiec napisalem go tutaj :) Szukam smartfona do 250zl (moze byc uzywany).Najbardziej zalezy mi na androidzie 2.1+ lub nowszy,800 mhz procesor i te 512mb ramu.Pozdrawiam serdecznie

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Galaxy mini 2 bądź neo V z tym, że ten drugi telefon będzie Ci ciężko dostać w tej cenie ale jest warty uwagi.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

LWW (WT19i) - mniejsze Neo V, bebechy te same. Oczywiście jest tańszy (a właściwie to NAJTAŃSZA sensowna propozycja, niżej by nie schodził). Oprogramowanie nieoficjalne na wysokim poziomie.

Opublikowano

@up bebechy te same? nosz dowaliłeś, .Androida,wsparcie do 2.3.7 miał? Na neo vc pójdzie a lww może pomarzyć.Według mnie neo bije na głowe lww .

hehemessi.png
Opublikowano

@up bebechy te same? nosz dowaliłeś, .Androida,wsparcie do 2.3.7 miał? Na neo vc pójdzie a lww może pomarzyć.Według mnie neo bije na głowe lww .

Zanim zaczniesz cokolwiek podważać to sprawdź chociaż na pierwszej lepszej stronie :

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/livewithwalkman/

TE SAME BEBECHY !

Arc S to również to samo, tylko zegar podniesiony na 1,4ghz + jest większy.

Opublikowano

250zł? Dozbieraj minimum 500 i rozejrzyj się za czymś używanym...Nie ma sensu kupować telefon, który przysporzy ci więcej nerwów niż korzyści.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Cóż, co więcej ci mogę powiedzieć, po prostu życie. Zastanów się czy rzeczywiście potrzebujesz smartphone'a, chociaż podejrzewam, że będzie on dla ciebie zabawką z miesiąc, a później ci się zwyczajnie znudzi. Aplikacji jest mnóstwo, ale na słabszym telefonie będą widoczne problemy przy niektórych z nich. Chociażby łapanie sygnału gps, widać sporą różnicę między szybkością działania na takim galaxy mini albo sgs3. Spróbuj zaoszczędzić więcej - dobrze ci radzę. Później będzie pluć sobie w brodę, że wydałeś tyle pieniędzy, a telefon nie spełnia twoich wymagań.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...