Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MercenaryWar

krasik974

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko jak zrobić zeby grać ? pobieram tego klienta czyli WrLuncher WRdownloader i folder System . Podmieniam pliczki z orginalnego warrocka i powinno działać tak mam zainstalowanego NET famerwork 4.0 uruchamiam WRLuncher jako admin pokazuje sie taki mały prostokąt na ekranie klikam ok i pojawia sie ten duzy kwadrat i nie chce sie patchować i nie mogę nakliknąć game start

pomocy !!!! chce pograc xD

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

Na stronie głównej jest info że trzeba pobrać aktualizację. Szukaj "Download here" w pierwszym newsie. Od razu rozpocznie się pobieranie i masz ścieżkę gdzie trzeba to wypakować/zainstalować.

Opublikowano

i tak nie wiem gdzie dokladnie to wypakowac i co zrobic zey dzialalo mam wejsc do dysku c program files i co dalej gdzie to wypakowac ??!!

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

ok wypakowałem ale nie che sie patchować . Ale pojawiły się nowe pliki version.cfg PF_0_0 Connections.cfg i folder Music co dalej

dzięki za cierpliwość ale jestem zielony w tym a chce pograc ;/

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

ok wypakowałem ale nie che sie patchować . Ale pojawiły się nowe pliki version.cfg PF_0_0 Connections.cfg i folder Music co dalej

dzięki za cierpliwość ale jestem zielony w tym a chce pograc ;/

Tak samo mam, tylko że nie wypakowałem nic.. po prostu klikałem w "Launcher" i "Uptader" i samo wyskoczyło.

Opublikowano

Pobralem klienta wbilem w dysk c program files stworzylem folder MercenaryWar wypakowałem otworzylem luncher za pomoca admina i sie patchowac nie chcialo i sie wlasnie wytworzyly te nowe pliczki 3

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

Masz to wypakowac do klienta gry. Na stronie to tylko przyklad. Jesli masz np na dysku d to wchodzisz w dysk d. Chodzi o to ze ma to byc folder tam gdzie wlaczasz gre.

Opublikowano

Czekaj bo ja dopiero 1 raz pobtralem tą grę czyli klienta zrobilem folder na pulpice wypakowalem i jak klikam wr luncher to sie wytwarzzaja te 3 pliczki co ci podawalem i nie dziala nie che sie pachowac. Mam tez orginalnego WR mam to wrzucic tam i podmienic pliczki czy co ?

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

Pobrales klienta Mercenary War. Wypakowales go. Przykaldowo to jego sciezka: C:\Gry\Mercenary War.

To jest klient. Teraz pobierasz ta aktualizacje z glownej strony. Klikasz na nia prawym i wybierasz wypakuj tutaj lub extract here. Wypakuje sie i bedziesz mial folder mercenary war. Przenosisz go do folderu gry (tego przykladowego). Powinno wyskoczyc czy podmienic pliki i foldery to wszedzie dajesz tak. Najlepiej zrob sobie ten folder tak jak masz w przykladzie. Prosciej juz Ci tego nie wytlumacze >.<

Opublikowano

rozumiem mam tak do chuja ale sie nie patchuje nie mam mozliwosci nakliknac game start ;//

u gory jest 130% niby ukonczone a na dole 100%

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

Prosto i szybko tłumacząc dla tych co nie kumają.

Mamy pobrane trzy Pliki :

*WrLauncher{ oba pliki wklejamy i zamieniamy do folderu z grą MercenaryWar.

*WrUpdater

*System[ dsetup.dll , WarRock .exe] { otwieramy folder system tam gdzie mamy MercenaryWar i wklejamy pobrane dwa pliki orazem zamieniamy , odpalamy i cieszymy się grą. :)

Nic nie będzie się patchowało.

Jeśli pomogłem lajkni. ;D

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

Zacznijmy od poczatku musze pobrac globala pozniej klienta i podmienic te pliczki tak ??! bo juz nie moge z nerwów

co mam zrobic od samiusmkiego poczatku tak jagbym nie mial gry powoli malymi kroczkami

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

nic nie

Zacznijmy od poczatku musze pobrac globala pozniej klienta i podmienic te pliczki tak ??! bo juz nie moge z nerwów

co mam zrobic od samiusmkiego poczatku tak jagbym nie mial gry powoli malymi kroczkami

Nic nie musisz podmienic pobierz warrock mercenary do folderu wklejasz te pliczki które masz na głownej stronie mercenary.

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

Ze strony mercenary. Nie doczytalem pierwszego postu... Musisz pobrac klienta mercenarywar. Bedzie on na stronie tylko teraz jest wrzucany na host zeby nie bylo koniecznosci podmiany tych plikow. Poczekaj az wrzuca i pobierz klienta tylko. Ten patch jest dla osob ktore maja starego klienta wiec tobie nie bedzie potrzebny.

Opublikowano

no właśnie a ja starego klienta nie mialem wczoraj chcialem pobrac i pograc ale mi nie wyszlo kiedy bedzie ta nowa wersja ??

TsBZnpe.png

by.Snazzlie.

Opublikowano

Nie pobierze klienta bo go na stronie nie ma. Trzeba czekac az wrzuca. Nikt nie wie kiedy bedzie.

Racja, na stronie jest narazie tylko patch do serwera, który waży 4,5 MB, także, nie warto go pobierać myląc go z clientem :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wchodzisz na stronę- klikasz w clienta- wchodzisz na stronę downloadu- wpisujesz Code Below obok okienka-czekasz 1 minutę- wciskasz create download link- klikasz Click Here to start your download i pobiera:

527f97d5f3df1.png

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...