Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zatkane wejscie

M4rCu.!

Pytanie

Opublikowano

Siema! Mam pewien klopot, poniewaz zatkalo mi sie wejscie do mikrofonu... zostal tam kawalek rozwalonego wejscia z innego mikrofonu. Wie ktoś jak wyczyścić to wejscie? :) Proszę o pomoc, jeżeli piszę w zlym dziale to przepraszam.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA MOGŁABY WYKONAĆ SYGNATURĘ DLA MNIE Z OROCHIMARU!

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy twój komputer ma 4 wejścia ? 2 z tyłu (na głośniki i mikrofon) i z przodu (głośnik i mikrofon) jeżeli tak to podłącz mikrofon z przodu. Jeżeli nie to spróbuj z super glue bo miałem taki sam problem ale niestety nie wyciągnąłem ;x.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Jakies pół roku temu tak miałem. Przechylilem kompa do przodu, jebłem od tyłu i wypadło.

CPU: AMD FX 8350    GPU: GTX 760 2GB   PSU: Deus G1    MOBO: GIGABYTE 970A-DS3P   RAM: 8GB

Opublikowano

spróbuj jakoś wyciągnąć rozkręcić czy coś . Ciężko pomóc bo nie wiadomo jak to wygląda xD

Wygląda to tak: Wtyczka z poprzedniego mikrofonu tam utknęla i teraz nie moge podlaczyc nowego :P

Opublikowano

Sprobuję przechylić kompa i lekko nim walnąć.

I co do wejść to tak mam 2 z tylu i 2 z przodu lecz z sprzodu sa calkowice zniszczone (kiedyś komputer mi sie przerwrocil'' sprobuje takze igla moze wyjdzie to cholerstwo!

Opublikowano

W komputerze?

Tak. :c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...