Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ULUBIONA MAPKA

pawelek2002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sharqi rush, można zjechać wrogów przy B pierwsza fala, jak kampisz za tym budynkiem

Opublikowano

dalian rush można sporo xp mechem zdobyć, i dobra dla recona z tych dźwigów czy co to tam jest można nawalać w ludzików w igle bo często tam wbijają

Opublikowano

Maynmar the best!!!!

Najlepsza kampa? Chowasz się w krzakach a jak ktoś idzie to jeb mu z kosy;)

Tsa, chowasz się na HIGH w krzakach, a tu Ci przylatuje jakiś koleś z LOW i się zastanawia co ten debil kuca tak w powietrzu xD

Jak jakoś za tą mapką nie przepadam, ma najlepszą grafikę, ale jakoś tak średnio mi leży.

A tak najbardziej to chyba

1. Oman

2. Mashaatur

3. Karkand

4. Sharqui

Btw.

Radzę czasem przed założeniem nowego tematu użyć opcji szukaj i jak znajdziesz pierdyliard takich samych tematów i jak Cię serio to interesuje, to przeczytaj wszystkie wypowiedzi :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Karkand Rush za to że jest długa :P Wydaje mi się że najdłuższa z rushów. Sharqi też fajna, szczególnie od strony defense. Dalian fajnie medykiem się bawi w 2 i 3 fali. Z zwykłych flag to Myannar bardzo rzadko się bawię ale fajna mapa i Mashtuur snajperką albo medykiem na dachu :D Szkoda, że więcej rushów nie ma, bo szturmy są króciutkie :c Fajnie by było, gdyby można było wybierać tickety, np 10000 bo 1000 szybciutko. A oman za duża dla mnie >.< Czy jestem jedyny, który nie przepada za Omanem?

Opublikowano

Gram tylko na Omanie :D Ulubionej miejscówy nie mam, jest pierdylion dobrych miejsc :)

I tak dla mnie najlepszą miejscówą do snajpera na Omanie jest górka pomiędzy C i B, tam jesteś narażony na ostrzał z każdej strony i jak przetrwasz w tamtym miejscu całą rundę od początku do końca, to wiesz, że jesteś dobrym graczem :D

oczywiście na full serwerze.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Gram tylko na Omanie.

Żadna inna mapa dla mnie nie istnieje, dobra dla każdej klasy.

Surasmen jaka górka między C i B, tam masz tylko drogę, żadnej górki.

Opublikowano

Gram tylko na Omanie.

Żadna inna mapa dla mnie nie istnieje, dobra dla każdej klasy.

Surasmen jaka górka między C i B, tam masz tylko drogę, żadnej górki.

Z "A" jak jedziesz na "C" kolo szlabanu

Opublikowano

Sharqi Rush jak dla mnie..
Snajperem z M82 biegam tam jak po błękitnej plaży i zbieram muszelki:D
To jest moja ulubiona mapa:)

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Sniper - Sharqi rush - małe odległości a ostatnio wyszłem z wprawy [czy jakoś tak :D ] w snajpieniu więc muszę zaległości nadrobić

Oman- Budynek z tyłu obok C lub dźwig i snajpa na B/A [Na A nie wiem jaka odległość jeszcze powiecie ? xD ]

Dalian - raz snajpiłem z dźwigu przy C i mogłem mieć range killa ok 300-400 :D Bo jakiś wróg zasadził się przy A przy murku a ja go pięknie widziałem xD ]

Karkan rush - rzadko , później są duże odległośći.

Szturm -

Sharqi rush - C4 Trololo <3

Oman - jakoś idzie.Jeszcze uczę się C4 kamikaze trololo :P

Karkand - jakoś jakoś

Mechanik - KAŻDA ale to KAŻDA mapa byle żebym miał spas-12 veteran lub xm8c

A z tych lepszych to :

Oman - wiadomo super mapa dla mecha podkładanie min epic trololo jak jesteśmy w US i wgl

Sharqi rush - trolowanie ludzi ze spas-12 veteran i min przy M-com xD<3

Karkand rush - czasem :angry: a czasem <3 [2x 10k nabiłem tu ]

Karkand - mniej no ale...

Dalian - rush - kampa ze spasem-12 V. druga faza atakowanie. na dachu nad B :D

xxx

Opublikowano

tzn źle się wyraziłem. Zakładasz C4 na jakiś szybki pojazd następnie jedziesz w kierunku np. czołgu. i kiedy wiesz że pojazd dojedzie bez ciebie wysiadasz z niego i odplasz C4. Jak dałeś dużo C4 na pojazd i masz szczęście to masz fraga :D

xxx

Opublikowano
pawelek2002 A nie 100 czasami? W podstawówce możesz wmawiać kolegom takie hity, tutaj jednak dyskutujesz z osobami co mają jakieś pojęcie. Nie mówię, że to niemożliwe, ale to przecież prawie cały team i co robili w jednym miejscu niby? Jak się chwalisz to spróbuj jakoś budować bardziej wiarygodnie, opisać sytuację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...