Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob a rózgi ?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Kupiłem dziś kaya na 20 dni m2boba i rękawicę złodzieje ustawiłem na farmbota w m1 i tak chodzi już od 4 h tylko jest jeden problem bo mam całe eq nawalone ku a ni jedna rózga mi nie dropła? Już bez rakawicy dropnalem 3 grajac jeszcze na modzie wcześniej...

Opublikowano

Dobra wkońcu jest pierwsza. A jeszcze mam pytanie czy jak dropie cały dzień albo noc to się pojawiam w logach? Bo wiem że jak się łowi ryby powyżej 5h to się pojawia.

Opublikowano

Dobra wkońcu jest pierwsza. A jeszcze mam pytanie czy jak dropie cały dzień albo noc to się pojawiam w logach? Bo wiem że jak się łowi ryby powyżej 5h to się pojawia.

nie ma tak, że jeśli będziesz 5h+ na rybach to będziesz w logach. Po prostu jeśli hs wykryje cheata to nakłada bana z automatu

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Na 100% tak jest bo jak teraz właśnie fish boce nie więcej niż 5h dziennie to banik nie leci.

Musisz mieć jakieś nieprawidłowe informacje. Co to znaczy po 5h+ a mniej niż 5h to nie leci ?

Mój kolega dostał po niecałej godzince bana za fb.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Siema. Kupiłem dziś kaya na 20 dni m2boba i rękawicę złodzieje ustawiłem na farmbota w m1 i tak chodzi już od 4 h tylko jest jeden problem bo mam całe eq nawalone ku a ni jedna rózga mi nie dropła? Już bez rakawicy dropnalem 3 grajac jeszcze na modzie wcześniej...

Masz poprostu pecha. Każda postać w tej grze ma inne szczęście , więc nie określimy tego czemu na jednej postaci leci lepiej , a na drugiej gorzej.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...