Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputer pod gry.

Hexor_Of_Course

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaba płyta główna, nie podałeś nagrywarki, 4GB RAM w zupełności wystarczy.

w dupie byles, co z tego ze slaba jak do 4440 nic wiecej nie potrzeba, do bf4 8gb ram już się przyda...

wakc, po co dysk do zmiany? one są prawie identyczne :D

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

To dolozy 100zl... Do tego, jesli dla ciebie procek i5 z 3. generacji jest stary, to co powiesz z titanem? Juz stary... A doplata 100zl za 5% wydajnosci jest dla mnie SMIESZNA. Tak, 100zl minimum, bo 50-80zl za samo cpu wiecej odpowiednikowe i 50+ zl za mobo,... oczywiscie przy lepszym mobo roznica nieraz to 150-200zl dla odpowiednika na s1155

Z napedu malo kto korzysta. Poza tym zdecyduj sie, jak w twoich zestawach nie ma napedu to piszesz "teraz i tak korzysta sie rzadko z plyt, jak juz to pendrive;y" ale u kogos krytykujesz. 4GB to 150zl, zawsze mozna dokupic - tez tak pisales jak u ciebie bylo 4gb ;)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

To dolozy 100zl... Do tego, jesli dla ciebie procek i5 z 3. generacji jest stary, to co powiesz z titanem? Juz stary... A doplata 100zl za 5% wydajnosci jest dla mnie SMIESZNA. Tak, 100zl minimum, bo 50-80zl za samo cpu wiecej odpowiednikowe i 50+ zl za mobo,... oczywiscie przy lepszym mobo roznica nieraz to 150-200zl dla odpowiednika na s1155

Z napedu malo kto korzysta. Poza tym zdecyduj sie, jak w twoich zestawach nie ma napedu to piszesz "teraz i tak korzysta sie rzadko z plyt, jak juz to pendrive;y" ale u kogos krytykujesz. 4GB to 150zl, zawsze mozna dokupic - tez tak pisales jak u ciebie bylo 4gb ;)

Napęd jest bardzo potrzebny i wątpliwe, aby autor tematu się bez niego obył. Dlaczego uważasz, że gtx 770 jest o 50% lepsze od Radeon r9 270x.

Przecież to 40-30% różnicy.

Nie pisz "To dołoży 100zł", bo autor tematu nie napisał o możliwości dołożenia 100zł do zestawu.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

wakc, po co dysk do zmiany? one są prawie identyczne :D

ten twój jest droższy, ma dłuższy czas dostępu i do tego 32MB cache

wkładając ten dysk co ja dałem oszczędzisz na nim i bedzie można do czegoś innego dołożyć

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Chyba wybiorę zestaw RADTOR'a. Ja zbytnio się nie znam, dlatego mam jeszcze jedno pytanie. Czy na pewno każdy z tych elementów będzie ze sobą współgrał?

Tak, będzie współgrał.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...