Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba/Pytanie (Skille)

NieNoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko..Jest taka możliwość zebym np. sb skopiował jakieś pliki dotyczące skilli i wkleił sb na innego metka czy jest to możliwe?Chodzi mi po prostu aby podmienic inne na inne skille.Chodzi Mi O Efekt Wizualny Skilli..Napisałem ten post jeszcze raz bo an wczesniejszy mi odpisaly 2 osoby ale nie do konca.Dokładniej powiem tak:Chcę np. skille z serwa xxx (skopiowac ppliki odpwiedzialne za skille) i wklecic do innego serwa xxx czyli podmienic na lepsze skille.

erfgreg.png

Opublikowano

Co wiem na stronie kamera sa pliki i chyba wytlumaczone jakie jak nie sobie pobierz je i luknij nazwe jakie to sa i bd wiedzial

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

dla czego przeciez masz wpisane jakie to pliki jak pobierzesz je od kamera. Wtedy sie dowiesz jakie to pliki

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jak się nie mylę to pliki PC.eix i PC.epk, jakoś tak. Najlepszy wygl. skilli był od Reikariego (czerwona aura, ale taka mała normalna, a nie na pół ekranu), ale szukałem tego jakiś czas temu i nic. Znalazłem jedne nawet fajne, działały na Diamondzie, ale tylko po pierwszym włączeniu metka, potem bugowała się postać

Opublikowano

Witam mam pytanko..Jest taka możliwość zebym np. sb skopiował jakieś pliki dotyczące skilli i wkleił sb na innego metka czy jest to możliwe?Chodzi mi po prostu aby podmienic inne na inne skille.Chodzi Mi O Efekt Wizualny Skilli..Napisałem ten post jeszcze raz bo an wczesniejszy mi odpisaly 2 osoby ale nie do konca.Dokładniej powiem tak:Chcę np. skille z serwa xxx (skopiowac ppliki odpwiedzialne za skille) i wklecic do innego serwa xxx czyli podmienic na lepsze skille.

Nie ma takiej możliwości gdyż patcher sprawdza czy pliki się zgadzają , a jeżeli będą inne to automatycznie je podmieni.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...