Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] prywatny serwer

exide8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć chciał bym założyć prywatny server ale nie mam pojęcia jak zacząć postawiłem raz na localhost z plików by taki nieśmiały

ale to tylko local host mam zmiene ip mam limit 15 gb i nie barzo mi to wyjdzie co mam zrobić po 2 musiał bym być gm na jakimś servie i nauczyć się i zobaczyć jak to jest ???

i sprawa plików bardzo mi sie podoba client elitemt2 na którym mnie okradziono :D i dlatego powiedziałem że zrobię swęj server i mnie to......

ale zbroje są fajne itd a raczej nie dam rady zrobić własnego

poradzcie mi coś

Opublikowano

Limit internetu to nic, jeśli grasz sam.

GM nigdzie nie musisz być, po co? Założysz swój to się pobawisz.

Nigdzie nie ma plików EliteMT2, dlatego będziesz musiał sam je stworzyć (zajrzyj do działu 'Pliki serwerowe' i znajdź coś dla siebie).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

wydaje mi się że pliki serverowe by taki nieśmiały są najlepsze dla mnie ale sklepów to ja nie zrobię bo to jest masakra są może gotowe sklepy bo standardowe sa lipne jak mam se pro postac zrobic :D

Opublikowano

wydaje mi się że pliki serverowe by taki nieśmiały są najlepsze dla mnie ale sklepów to ja nie zrobię bo to jest masakra są może gotowe sklepy bo standardowe sa lipne jak mam se pro postac zrobic :D

Yy.. masakra? Przecież to masz może... kilkanaście minut roboty.

Widzę, że nie znasz się na tym, niestety. Radzę zaopatrzyć się w sporo dobrych poradników :) Jak coś, pw.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...