Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[3.3.5a] Elune WotLK!

Marcin535

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam drogich forumowiczów :-)

1) Strona Serwera

http://jargam.es/news

2) Strona rejestracji

http://jargam.es/register

3) Raty Exp/Drop x20 Honor x4.

4) Serwer jest pvp jak i pve.

5) FUN

6) Realmlist: set realmlist logon.elunewow.pl

7)

Mam zaszczyt przedstawić wam Polski serwer ElonaWotLK, z góry uświadamiam wam drodzy czytelnicy iż nie nalezę do administracji serwera, ani nie znam nikogo z administracji serwera, oraz nie będę domagał się jakiejkolwiek nagrody. Jestem zwykłym graczem który pragnie aby serwer na który pogrywa nabrał wiatru w żagle i rozkręcił się na dobre. Aktualnie na serwerze jest mało osób ale jeżeli ty przeczytasz ten temat i wejdziesz spróbujesz ,spodoba Ci się ten serwer,to wyobraź sobie jeżeli ten temat przeczyta 100 innych osób i postąpi dokładnie jak ty,to na serwerze będzie o te 100 osób więcej... Chwilowo mamy deficyt hordy, także zapraszam serdecznie na serwer. Jeżeli masz jakieś pytania pisz na pw ale tak jak wspominałem nie jestem ADMINEM, nie będę w stanie odpowiedzieć na niektóre pytania i będę skierowywał z tymi pytaniami do administracji czy też forum serwera.

Jeżeli szukasz kogoś do gry i walce przeciwko hordzie zapraszam pisz do Ciex, jeżeli znajdzie się więcej graczy założymy gildie.

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Grałem...

Już wole na angielskim zagrać.

Nie, Nie Serwer fajnie skonfigurowany i ogólnie bardzo fajny ale Polacy są ogólnie mało towarzyscy w wow'ie moim zdaniem...

(1 napotkany gracz 80 lv i pytam się jak tu expić i jak zacząć na początku, uzyskałem odpowiedz:

spier.... :/ )

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

No owszem są tacy gracze ale większość ze mną pomoże bez problemu, nawet jak mam czas to pomagam z expieniem :) Także spróbuj jeszcze raz może akurat znajdziesz mnie czy też moich kolegów z realu i na pewno pomożemy tobie to tyczy się innych graczy. Możecie pisać na wowie lub jak jesteście w hordzie to pod tym tematem, ale nie znam odpowiedzi na każde pytanie.

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

Opublikowano

Widzę że największa porażka wśród Polskich privów powraca... Kto grał poprzednio na JarGames, wie jakie były tam lagi i DC.

Teraz wszystko sie zmienilo, naprawde grałem na tym serwie z 3 lata temu i masz racje częste dc i lagi w miastach były nie do zniesienia. Ale teraz wszystko się zmieniło, odkąd powróciłem na serwer miałem moze raz dc, a to dlatego że utraciłem polączenie z internetem.

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

sytuacja na jargames jest dobrze znana osobom, które grały na tym serwerze ponad 3 lata i miały kontakty wszelakie oraz potrafią powiedzieć prawdę.

A prawda jest wręcz brutalna, jargames nigdy nie był dobrym serwerem pod względem prowadzenia go przez administrację, zawsze był ścierwem skorumpowanym. Dlaczego tak napisałem? Skrócę, bo mogłbym pisać godzinami. Za normalne pieniądze można było załatwić komuś bana, wystarczy porozmawiać z administratorem, nie można kupić shadowmounra i innych przedmiotów typu pvp set wrath? Można, wystarczy dać odpowiednią cenę na teamspeaku. GM'owie którzy pomagają własnym kolegom z gildii aby robili bossa, do tego reset id przez GM'a bez problemu... konkluzja? Masz pieniądze, jesteś Pan.

Natomiast jeśli chodzi o ilość osób online, jakieś 2 lata temu było to nawet do ponad 1500 osób online ! Na szczęście ludzie w końcu się ogarneli przejrzeli na oczy, stąd serwer obecnie posiada około 100 osób(dodam że jest nawet skrypt na strone z zawyżonymi licznikami, a komenda sprawdzenia graczy w grze została zablokowana :] ).

Prawda jest taka, jargames to scierwo i nikt już nie zaufa temu serwerowi DOPÓKI administrator gARY będzie z tym powiązany.

Z poważaniem,

Rekinczyk.

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

sytuacja na jargames jest dobrze znana osobom, które grały na tym serwerze ponad 3 lata i miały kontakty wszelakie oraz potrafią powiedzieć prawdę.

A prawda jest wręcz brutalna, jargames nigdy nie był dobrym serwerem pod względem prowadzenia go przez administrację, zawsze był ścierwem skorumpowanym. Dlaczego tak napisałem? Skrócę, bo mogłbym pisać godzinami. Za normalne pieniądze można było załatwić komuś bana, wystarczy porozmawiać z administratorem, nie można kupić shadowmounra i innych przedmiotów typu pvp set wrath? Można, wystarczy dać odpowiednią cenę na teamspeaku. GM'owie którzy pomagają własnym kolegom z gildii aby robili bossa, do tego reset id przez GM'a bez problemu... konkluzja? Masz pieniądze, jesteś Pan.

Natomiast jeśli chodzi o ilość osób online, jakieś 2 lata temu było to nawet do ponad 1500 osób online ! Na szczęście ludzie w końcu się ogarneli przejrzeli na oczy, stąd serwer obecnie posiada około 100 osób(dodam że jest nawet skrypt na strone z zawyżonymi licznikami, a komenda sprawdzenia graczy w grze została zablokowana :] ).

Prawda jest taka, jargames to scierwo i nikt już nie zaufa temu serwerowi DOPÓKI administrator gARY będzie z tym powiązany.

Z poważaniem,

Rekinczyk.

Dowody na to bym prosił, że można było za realną kasę kupować komuś bany. Bo to że itemy można było kupować to norma na privach, ale bany?

Opublikowano

Dowody na to bym prosił, że można było za realną kasę kupować komuś bany. Bo to że itemy można było kupować to norma na privach, ale bany?

Zgadzam się z lucek33 :) nawet i takie sytuacje bywały :P ten serwer jest gównem, był i będzie :)

- Polub FanPage

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jargames ---->Astranaar ---->Elune to był najlepszy server na ktorym grałem :/ dlaczego był ? Bo admin Gary postanowił sobie odpuścic przez pojebanych pomocników :/ Ale moim zdaniem to był najlepszy server dla mnie :D wiem co mowie bo sam teraz szukam nieustannie jakiegoś fajnego :/ Niczego nie żałuje , tylko wspominam te cudowne czasy na magu , którym jebalem równo :D

Opublikowano

DesoPL jak można zdobyć dowód na ustawianego bana? Natomiast widziałem praktykę jak kumpel dostał perma a po jakimś tygodniu latała postać z tym samym eq+achievy z tymi samymi datami zdobycia(kilka było sprawdzone), tylko zmieniony nick.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...