Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Warto?

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sam temat mowi , warto?
Wiem wszyscy napisza , tak super itp
Mi chodzi o dokladniejsze sprawy , story line , grafika ( ps3 ), grywalnosc , + - . itp
Za kazda odpowiedz zwiazana z tematem +

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Warto, jest to widocznie najlepsza część GTA.

Sterowanie, fabuła jest na dobrym poziomie, grafika, co prawda mogłaby by być lepsza, ale również jest Ok.

Jak dla mnie Warto! :)

Opublikowano

Wg. mnie na prawdę warto, jako że nie jestem jakimś maniakiem który zamula całe dnie, nocki itp. w jedną grę, tak jak przysiadłem do GTA V to zmuliłem tylko 16h... Fabuła jest spoko (jednak ja dalej zostanę fanem VC), fajnie że wróciła swoboda której brakowało w IV, grafika jak na konsole obecnej generacji jest zajedwabista. Jednak minusem jest brak ludzi na mieście... jedziesz autem i widzisz może 5 ludzi...

Osobiście też, bardzo polecam GTA Online, jak się ma ekipę, to zabawa jest na prawdę przednia.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

jak dla mnie warto. Sama fabuła, przywiązywanie się do głównych bohaterów (Trevor <3), grafika bardzo ładna i świetna jak na paroletnią konsole, zróżnicowane misje, dużo misji pobocznych (Nieznajomy i dziwacy), zdarzenia losowe, ogromna mapa (z jednego końca mapy do drugiego to dobre 15-20 minut, samochodem), fajne skoki, skoki można robić na dwa sposoby, dużo misji a dokładnie 69. Bym mógł jeszcze trochę wymieniać ^^ Polecam, jak na tą cenę to warto!

Opublikowano

Każdy gada że grafika jest świetna ale tak na prawdę jest podobna do gta 4 a słabsza of bf3.

Czy warto? Lubisz grać w gta samp? 4? Kup bo to dla Cb.

Grafika mogła by być lepsza ale nie może być ponieważ obecne konsole mają zbyt słabe karty graficzne.

Xbx one ma być przyszłością, zapowiedzieli że będzie wydajniejszy od ps4 ( w co wierze po ilości ramu oraz procku ).

Gdyby gta 5 wyszła na xbx one i ps4 grafika była by lepsza, grałem u kolegi i miał on lagi na xbx elite.

Nie wiem czy wiecie ale ustawienia na konsolach są zawsze na "lowest" wystarczy tylko porównać bfa na xbx / ps a komp Ultra.

BTW. lagi to ja na xbx nawet miałem w bf'ie xD.

graphic.png
Opublikowano

Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem. Tyle w temacie "gdyby".
Gdyby GTA V wyszło na PC, zniszczyło by GTA IV.

DEBILIZMEM jest porównanie GTA V do BF3. BF3 - ładuje Ci się jedna mała mapa, kilka tekstur które przewlekają się przez całe mapy jedna za drugą, oraz tak przezajebisty system zniszczeń pojazdów, że o ja jebie. W grach sandboxowych samo załadowanie mapy, oraz pojazdów zjada więcej niż połowa z tego cudnego BFa. Tyle w temacie porównania FPSa z Sandboxem.
Równym debilizmem jest porównanie grafiki z konsoli do grafiki z ultra na PC...

Aha, i u mnie na moim Slimie, w singlu miałem może z 5 ścin, głównie w filmikach. GTA Online działa bez zarzutów (poza tymi które zależą od serwerów R*)

@Savien.
Trailerowi do gameplayu daleko.

Tyle ode mnie w ramach sprostowania postów znajdujących się powyżej.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jak sam temat mowi , warto?

Wiem wszyscy napisza , tak super itp

Mi chodzi o dokladniejsze sprawy , story line , grafika ( ps3 ), grywalnosc , + - . itp

Za kazda odpowiedz zwiazana z tematem +

Prawda jest taka, że jeśli podobało Ci się gta IV, to w GTA V się zakochasz :) jest tyle możliwości .... mój znajomy prowadzi kanał z gameplayami i znajduje się tam cała rozgrywka z GTA V, jeśli masz ochotę to wbij i zobacz sam wybrane fragmenty- myśle, że warto. Pozdrawiam, link poniżej :)

http://www.youtube.com/watch?v=YyW_1jOSmgg&list=PLkPMmsvhnqazG2QfG_q09YVdHH1_njZ4S

Opublikowano

Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem. Tyle w temacie "gdyby".

Gdyby GTA V wyszło na PC, zniszczyło by GTA IV.

DEBILIZMEM jest porównanie GTA V do BF3. BF3 - ładuje Ci się jedna mała mapa, kilka tekstur które przewlekają się przez całe mapy jedna za drugą, oraz tak przezajebisty system zniszczeń pojazdów, że o ja jebie. W grach sandboxowych samo załadowanie mapy, oraz pojazdów zjada więcej niż połowa z tego cudnego BFa. Tyle w temacie porównania FPSa z Sandboxem.

Równym debilizmem jest porównanie grafiki z konsoli do grafiki z ultra na PC...

Aha, i u mnie na moim Slimie, w singlu miałem może z 5 ścin, głównie w filmikach. GTA Online działa bez zarzutów (poza tymi które zależą od serwerów R*)

@Savien.

Trailerowi do gameplayu daleko.

Tyle ode mnie w ramach sprostowania postów znajdujących się powyżej.

Ale posłuchaj mnie, dałem porównanie po to aby udowodnić że gta5 jest fajna..

Co do bf'a nie jestem jakimś wyrąbanym fanek który spędza 24/7 przy nim. Nie grałem w bfa od maja..

A porównanie pc do xbx to tylko pokaz jakim w.g. mnie gównem jest konsola..

To jest tylko moja opinia, mam ps3 i xbx ale na co mi one? Nie gram na nich wgl, bo rozwala mnie grafika + te moje lagi.

Tobie się nie wydaje ale na moim slimie ( może wada? ) bf3 miał lagi. Tak dobrze słyszysz miał lagi.

Nie chcę się z tb kłócić na ten temat, bo każdy woli co innego. Racja jest taka że jeśli chcemy żeby gra poszła na medium - ultra potrzeba mieć sprzęt za 3k.. Ale co z tego jak gry na konsole wyjdą tyle samo co nowy PC :D?

Nw. ja wole PC i na prawdę żałuje że kupiłem konsole. Ale to tylko mój błąd ;x.

graphic.png
Opublikowano

Ale człowieku...
Xbox miał premierę w 2005, w 2007 roku wyszedł Elite.
Nie mów mi że na komputerze z 2005 roku czy nawet 2007 roku, ruszysz BF3 na średnich, czy nawet na minimalnych. Bo w bajki wierzę, ale smoki już nie. Tak więc Nie porównuj grafiki z 2005r do grafiki z 2012r. Więc konsole to wg. mnie dobra inwestycja. kupujesz raz, grasz na "lata" Co prawda jeżeli przekładasz wygląd gry nad jej grywalnością, to musisz liczyć się z co rocznym (jeżeli chcesz ciągle grać na ultra bez zwiech) upgrade komputera.

Ja jestem osobnikiem który ma dobrego PC, ale też nie narzekam na grafikę na konsolach, bo wychowałem się na grach, w których pixele były "realistyczną grafiką", ale rozumiem też osoby dla których grafika jest ważna, tylko śmierdzi mi te faworyzowanie, przez co podajesz autorowi właściwie z palca wyssaną teorię że grafika mogłaby być lepsza.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...