Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Livechat nobody heard you

Vergras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z pluginem livechat. Gdy próbuję pisać na /admin wyskakuje mi komunikat "Nobody heard you". W configu nic nie znalazłem, permissions dodałem:

livechat.hear.bypass

Lecz bez efektów.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

1. Albo piszeszh te wiadomość kiedy nie ma graczy na servie

2. Albo nie ustawiles zasięgu czatu "radius" (jak dasz radius to osoby muszą stac w tym obrębie aby zobaczyć wiadomość na czacie)

sygnaturka2.png

Opublikowano

1. Albo piszeszh te wiadomość kiedy nie ma graczy na servie

2. Albo nie ustawiles zasięgu czatu "radius" (jak dasz radius to osoby muszą stac w tym obrębie aby zobaczyć wiadomość na czacie)

Dziękuję że mi to uświadomiłeś, że piszę na pustym serwerze. Ja się pytam jak to wyłączyć. "radius" w livechat jest dostępny przy czacie lokalnym który mam osobiście wyłączony. Chcę wyłączyć funkcję "Nobody heard you".

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Dziękuję że mi to uświadomiłeś, że piszę na pustym serwerze. Ja się pytam jak to wyłączyć. "radius" w livechat jest dostępny przy czacie lokalnym który mam osobiście wyłączony. Chcę wyłączyć funkcję "Nobody heard you".

W twojej pierwszej wypowiedzi nie wspomniales że chcesz to skasować. Na przyszłość wypowiadaj sie troszkę jaśniej...

Sproboj zaprzeczyć permisie dugim myslnikiem. - -cos.tam.cios

sygnaturka2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...