Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Factions czy UltimateClans ?

Er3oR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Potrzebuje waszej rady z wyborem pluginu a skryptu. Słyszałem o UltimateClans by dzikoysk i zdecydowałem się go zainstalować po czym mi się bardzo spodobał a kolega mówi ,że Factions jest lepsze bo na UltimateClans nie można podbijać gildi. Co powiecie na ten temat?

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

UltimateClans jest bardzo rozbudowany ma 2 razy wiecej opcjii niz factions.
UltimateClans jest bardziej przystosowany na serwery typu HardCore dlatego nie mozna podbilac innych gildii, w skrypcie masz TAGI nad glowami i na TABLIST.

Moim zdaniem Factions wyszedl juz z mody :)

Serdecznie polecam UC ponieważ jego autor caly czas cos do niego dodaje :)

Opublikowano

Ja Ci polecam UtimateClans, o wiele lepszy i bardziej rozbudowany ;)

na jakiej podstawie tak uwazasz :/ widziales moze fragment kodu z fraction .

fractions ma ok 50 komend + możliwość konfiguracji każdego aspektu pluginu z pozycji gracza przez co nie wymaga ciągłego reload

hm factions jest pluginem posiada dodatkowo support od innych pluginów dodających np kolorowe nicki/ tryb walki o claimy/zaawansowana ekonomie sklepów,

Opublikowano

UltimateClans to najlepszy dotąd skrypt na gildie.

Oraz autor może doda jeszcze podbijanie.

Pamiętaj że skrypt jest młody i nadal jest rozwijany;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Heh wasze wypowiedzi na temat UltimateClans a Factions nie maja z lekka sensu

cyt "UltimateClans to najlepszy dotąd skrypt na gildie." no napewno jest najlepszy skrypt bo jedyny

cyt "UltimateClans jest bardzo rozbudowany ma 2 razy wiecej opcjii niz factions." heh ciekawe pokaz mi te 2 razy wiecej opcji jakie niby ? pobugowane tagi nad głowa ? factions tez ma opcje tagów nad głowa tylko trzeba dograc 1 plugin , co itemy za gildie ? Factions tez tak moze tylko że trzeba dograc 1 plugin.

Zobaczcie sobie Config Factions ile macie opcji zarządzania terenami kolorami itp. Tylko wystarczy podstawy Angielskiego znać.

Istnieje Jeszce FactionsPlus który wprowadza sporo dodatków z których w UltimateClans brak.

Do poprawnego działania UltimateClans Potrzeba 5 pluginów.

Do Bardzo mocno rozbudowanego Faction Potrzeba 3 pluginy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...