Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sterowniki,Mikrofon!

ExTazerII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie działą mi mikforon nie pokazuje się w [dzwiek] i na skype nic nie słychaćpisze tylko AUX i High Definition Audio
I nwm co zrobić pomocy! Wszystko co ważne podam ! Tylko pisać!
@Edit Działa zapomniałem dopisać,Miałem format kompa i działał [przed formatem! a teraz nie działa

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Działa, A także przed resetem systemu [Format] działał a teraz nie działa tutaj! A bardzo potrzebuje.

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Jak kurde gdzie jakie sterowniki ależ pomogłes jprld!
Widać ze sie gówno znasz.
A po 2: Pisze mi!
Kontrolery dzwięku wideo...
Urządzenie zgodne ze standardem High Definition Audio

Opublikowano

to w takim razie radź sobie sam. napisałem wyraźnie sterowniki do karty dźwiękowej, jak widać jesteś zbyt (żeby nie użyć jakiegoś niemiłego słowa) niemądry żeby to zrozumieć.

Opublikowano

CZY TY KUR ROZUMIESZ ZE MAM CHYBA ZINTEGROWANĄ I WIDAĆ ZE SIE NIE ZNASZ! KOLEJNY!

Opublikowano

Kolega @UP mając na myśli instalacji sterowników do karty dźwiękowej chciał Ci powiedzieć, abyś zainstalował Reatlek HD Audio. Aby oszczędzić kolejnych bluźnierstw wyręczę Cię i dam Ci od razu link do pobrania:

http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...