Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem S.K.I.L.L Special Force 2

MistrzC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy pobieram grę z programu GAMEFORCELive gra pobiera się bardzo szybko choć waży 4GB pobiera się w 2 minuty.. następnie instalacja,a póżniej "Graj teraz" Gdy w to klikam Wyskakuje błąd w grze że nie ma patchów czy coś takiego.Próbowałem reinstalować lecz nic to nie dawało.Mógłby ktoś pomóc albo podać inną stronę albo coś takiego żebym to pobrał? Z góry dziękuje za pomoc. :)

xrdj.jpg

Opublikowano

Pokaż ten link.

http://skill.gameforge.com/ z tąd pobierałem launcher a launcher nie pobiera nic ... pokazać ten komunikat z error'a?

GAMEFORCELive pobiera lauchera a lacuher grę

no i widzisz w tym problem,launcher pobiera grę w 2 minuty i jak naciskam "Graj teraz" wyskakuje error.

xrdj.jpg

Opublikowano

Luncher pobrał się w 3 sekundy, jakiej gry nie możesz pobrać przez ten luncher. ? Ahh, skills, widzę.

Za 3 razem zaskoczyło.

maTByw4.jpg

Opublikowano

Luncher pobrał się w 3 sekundy, jakiej gry nie możesz pobrać przez ten luncher. ? Ahh, skills, widzę.

Za 3 razem zaskoczyło.

maTByw4.jpg

owszem działa,ale jedne problem. Dlaczego stoi na 81 of 1251 i nie rusza?

xrdj.jpg

Opublikowano

z reguły gry z gameforge ściągają się od 2 do 6 i nawet więcej godzin, to sobie poczekasz na 100% downloadu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pare godzin ? 5-10 minut max i było na kompie, mogłem odpalić grę i wyskakiwało okno do logowania które poprzedzało update anty cheata czy coś.

Opublikowano

Juz ci uwierzę ze masz download ponad 20-30 MB/s!

Ściągasz lancher uniwersalny do gier, gry dopiero potem się ściągają plik po pliku, niektóre ruszą nawet przy 50% inne dopiero jak będzie całość

Nie ma żadnych problemów ze ściąganiem, będzie gra gotowa to ja uruchomi dopiero. Mi Aiona 4h ściągało nim ruszył, ponad 20 GB a nie był nawet cały jeszcze ściągnięty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Juz ci uwierzę ze masz download ponad 20-30 MB/s!

Ściągasz lancher uniwersalny do gier, gry dopiero potem się ściągają plik po pliku, niektóre ruszą nawet przy 50% inne dopiero jak będzie całość

Nie ma żadnych problemów ze ściąganiem, będzie gra gotowa to ja uruchomi dopiero. Mi Aiona 4h ściągało nim ruszył, ponad 20 GB a nie był nawet cały jeszcze ściągnięty

Mi przy necie 25mb S.K.I.L.L sciagal sie jakies 30min?

Nie mam nic do predkosci pobierania od GF , oprostu GF jest do bani.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...