Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skryptów

Keesh™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam dwóch skryptów. Niżej je wypiszę. Jeśli ktoś da działający, 5 lajków czy ile tam mogę dać :D No dobra, do rzeczy:

1 skrypt.

Coś jak... czat, tylko trzeba poprzedzić komendą /b i na czacie powinno wyskoczyć:

(( Nick: wiadomość ))

Jeśli da się tak zrobić to łohoho ;D (bez permissions, bo to komenda dla wszystkich)

2 skrypt.

Reportowanie, tylko inne niż tam są na MPC, a dokładniej to gracz wpisuje /report nick treść reporta . I ten report wyskakiwałby osobom na serwerze, którzy mają np. permissions.. hmm.. "report.czytaj" (czyli admini, heh)

To wszystko, bardzo proszę o te skrypty, nagrody czekają! :)

Opublikowano

pierwszy

command /b [<text>]:(tab)trigger:(tab)(tab)broadcast "&e(( &b%player%&7: &a%argument 1% &e))

Dzięki, ale zapomniałem dopisać, że to ma być widoczne na 5 kratek, ponieważ normalny czat mam tak ustawiony i to też ma tak być, heh.

Opublikowano

Co do 2 to jest opcja w bukkicie.

komenda /helpop (tekst)

I wszystkie online Op dostaja ta wiadomosc.

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

Dobra, na report już mam. Jeszcze tylko zostało to z tym czatem /b, żeby był widaoczny na 5 kratek. To jest jak normalny czat tlyko że poprzedzić komendą /b, na pewno da się to zrobić ;3

Opublikowano

command /b [<text>]:    trigger:        loop players in radius 5 around player:            send "&e(( &b%player%&7: &a%argument 1% &e))" to loop-player 
Może to ?

Ta, dzięki, działa.

Temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...