Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] NexanityMT2 ( SF + BAZA )

Teodar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18146668978255636144.png

Witajcie drodzy użytkownicy jakże tego pięknego forum.
W dzisiejszym temacie przestawiam wam download jak że słynnego serwera - NexanityMT2 do rzeczy ;)

http://www42.zippyshare.com/v/5681235/file.html

https://www.virustotal.com/pl/url/d857b85e48e8b47de5386081f938a58bd674b370868ad257a9c14f74f62bfcc7/analysis/1379444682/

Pozdrawiam - Wiecznie żyjący Santriel xD

PS. Hasło : Estius.pl

XShowteqX_eune_13_3_logo.png

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Opublikowano

dzięki, przyda się. ps. Santriel4life.

@AntyWarn. niby się przyda, ale jak dla mnie takie rzeczy nie powinny być wrzucane na MPC bez zgody autora. Pozdrawiam. Jedynka.

Ale on umarł to autorem jestem w takim razie ja

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Opublikowano

Od kiedy jestem Kainsem a od kiedy Santrielem?

Santriel pewnie już bete kończy serwera więc wam pewnie rzuci zapowiedź serwera.

więc odjeb się ode mnie szczylu bez szkoły. :D

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Czy pliki mogą tu wgl. być ? Dostałem zgłoszenie, że są kradzione, ale zostawiam dopóki autor nie poprosi o usunięcie ;)

Tak pliki mogą być , skoro autor umarł ( xD ) to pliki w całości przechodzą na mnie

Chociaż bylem współzałożycielem :)

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Opublikowano

Co Ty byłeś? Chyba ochujałeś człowieku do reszty..

Co do tematu : Jako autor tych plików, nigdy nie wyraziłem zgody na ich publikację, także proszę o usunięcie.

Btw. Jak śmiesz śmieciu oznajmiać w cudzym imieniu kto jest kim? Akurat znam bardzo dobrze Kainsa oraz Santriela, współpracowałem z dwoma panami. Santriel oczywiście nie maczał palców w projekcie Nexanity, przenigdy - dla niedoinformowanych.

Opublikowano

Co Ty byłeś? Chyba ochujałeś człowieku do reszty..

Co do tematu : Jako autor tych plików, nigdy nie wyraziłem zgody na ich publikację, także proszę o usunięcie.

Btw. Jak śmiesz śmieciu oznajmiać w cudzym imieniu kto jest kim? Akurat znam bardzo dobrze Kainsa oraz Santriela, współpracowałem z dwoma panami. Santriel oczywiście nie maczał palców w projekcie Nexanity, przenigdy - dla niedoinformowanych.

RUDA FRETKA xD

Santriel CiĘ NASŁAŁ xD

Gówno masz a nie władzę do plików

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...