Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skup kont

NauSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo znalazłem taki sklep i sa dodatki do gry po niszych cenach

Chciałem sie zapytac czy ktos korzystal i jak szybko dostaliscie z tego ten dodatek ?

Opublikowano

Hmm .. widze strona napisana niezbyt profesjonalnie , nie ma jakiegoś super wyolbrzymienia z klientami , iż kupuje od razu ich 2348923409 ..

Tutaj masz takie cuś ile będziesz czekał .

Od 2-6 godzin ( w dni robocze) od zaakcpetowania Kodu PaySafeCard lub Plus
o zaakcpetowaniu kodu poinformujemy Państwa poprzez e-mail podany przy zakupie, w wiadomości mailowej zostanie również podany kod do gry.
Opublikowano

Elo znalazłem taki sklep i sa dodatki do gry po niszych cenach http://skupkont.otwarte24.pl/ Chciałem sie zapytac czy ktos korzystal i jak szybko dostaliscie z tego ten dodatek ?

Dość podejrzanie to wygląda, firma wysyła SMS za 30.75zł, a my im dajemy tylko 20?

Osobiście wolę dorzucić te 10zł więcej i wykonać "tradycyjną" transakcję.

Dla zainteresowanych tak wygląda instrukcja zakupu boost przez tą stronę:

Dokładna instrukcja:

UWAGA! Poniższą instrukcję prosimy wykonać dopiero po otrzymaniu od nas sms

1. Przechodzimy na stronę world.needforspeed.com
  2. Logujemy się na stronie
  3. Klikamy w opcję Dodaj Boost tak jak na załączonym obrazku10if18i.jpg
  4. Wybieramy opcję "Boku Sms" Pakiet 5750 SpeedBoost (30,75 zł) po czym klikamy Kup Boost. 2ilypsw.jpg
  5. Akceptujemy regulamin i klikamy "Złóż Zamówienie"
  6. Wpisujemy nr telefonu który podaliśmy Państwu w sms'ie informacyjnym wysłanym do Państwa
  7. Klikamy kontynuuj a Kod zamówienia odsyłacie Państwo nam pod taki sam numer z którego otrzymaliście Państwo sms inormacyjny.
  8. Po chwili zamówienie zostaje zrealizowane co sami Państwo zauważycie, transakcja jest wtedy zakończona.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie ryzykowałbym z tym, wolę dołożyć te kilka złotych i mieć pewność że dostane te sb na 100%. Pierwszy raz słyszę o tej stronie, nie zbyt przekonywująca jest :)

Opublikowano

Przeanalizowalem tą stronę z kilkunastoma kolegami i stwierdzam ze to w 99% nie prawda. To jest nie mozliwe aby np 50.000 nx (rownowartosc 200 zl) kupic za 80.

Do tego podobne tematy zostaly tworzone o podobnej godzinie na roznych forach. Panie autorze przypadek? Nie sadze.

Usuwam link, nie dajcie sie nabrac! ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...