Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Zdanie :D

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bez obrazy dla graczy PS3 XBOX ale jak w kór*** umiecie grać bf3 na tym gówni** dziś grałem i zanim wycelowałem to bym zjadł obiad i pomył po sobie hehheh teraz pytanie czy wam trochę czasu zajęło to aby się wczuć w to że tak powiem bo moim zdaniem FPS nie powinny być na konsole ale kto co wali :D mam zamiar kupić sobie xboxa lub ps żeby się pobawić trochę z tymi bajerami ruchu itp. hehe kinekt czy jakoś tak

co leprze PS3 CZY XBOX do zabawy z kinect <3<3

Opublikowano

xbox z kinect jest fajny. gry na kinect które polecam to dance central (wszystkie części) oraz kinect star wars bo nawet fajne. a co do strzelanek to można przywyknąć, trzeba się przyzwyczaić. ja grałem w jedną strzelankę i było fajnie ale jakbym na kompie grał to mógłbym zabić więcej wrogów -,- . noi w xboxie i innych konsolach jest fajne to że działają wszystkie gry i bez lagów. tylko minecraft na xboxa jest spieprzony i na pc lepszy. a multi na xboxie jest płatne. nie wiem jak na ps3. jak chcesz grać na multi kup sobie microsoft office bo słyszałem że jak kupisz masz dodatkowo xbox gold

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Szczerze to mój tata do tej pory po bodajże pół roku grania w bf3 na xboxie, potrafi rzucić padem przez cały przedpokój, krzycząc, że go zabili.
Kinect to coś rewelacyjnego, grałam na tym u koleżanki i nie mogłam się od tego oderwać przez jakieś 5h :D

Opublikowano

Można się przyzwyczaić choć można również kupić myszkę i klawiaturę do psa/xboxa. Te kontrolery ruchu to lepsze według mnie ma xbox, bo na tym kinectcie fajnie się gra w nwm star warsy, a jak chcesz grać w CoD'y, BF'a itp. to będzie lepszy PS, bo masz darmowego neta, a do xboxa musisz dopłacać.

Wydaje mi się, że tych gier na kinecta jest mało i mogą Ci się szybko znudzić, więc moim zdaniem nie warto kupować konsoli tylko po to by pobawić się kontrolerem ruchu.

Opublikowano

Xbox jest fajny z kinectem ale tylko do zabawy . Mało jest na to gier i można się szybko znudzić . A co do BFa na PSa to kto co woli , jak się przyzwyczaisz to ok . Jednak ja tam zawsze takie gry preferowałem tylko na PC bo jest większy komfort gry .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...