Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Serwer Testowy

NeXt97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc..

W najbliższy Poniedziałek o godzinie 12:00 zostanie otwarty Serwer Testowy na którym będziemy testować Nowe bazy nie tylko dla VRU, lecz też MMO i EIC. :)

Opublikowano

O kurwa, testowanie nowych grafik? BP nieźle pojechało xD

Z tego co wiem te bazy "coś" dają i jest kilka "szczątków" rozsypanych obok Nyx. :)

Opublikowano

Jest kłopot, żeby chcieli zwabić to by musieli dać tańszą urke lub tańsze rzeczy w ostateczności większe nagrody za alieny/misje, bo inaczej początkowy gracz odpada ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Dodatkowe info.. Zmieniają wyposażenie początkowe, będzie się dostawało wiele lepsze wypo na start, lecz dokładnie jakie nie powiem bo nie wiem.. :)

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja chyba postanowię wrócić do gry. BP mnie zachęca powoli :)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Jak dla mnie to teraz głównie jedna rzecz(pomijając miliony uri na EQ) jest bez sensu w tej grze, a mianowicie szybsze wystrzały rakietami z premium:D Resztę nawet by szło przeboleć;d Teraz by musieli stare fe dawać na start to może trochę graczy by wróciło:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Serwer pojawi się w normalnym wyborze serwerów ;] Tylko trzeba dobrze trafić, bo kiedy jest pełny się nie wyświetla :P

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Powiem jedno, te testy to jakiś żart, rzuciły się lagi ale to jak zawsze ale gdzie kurwa pasek ? Wyparował ?

Po chuja te bazy jak lepiej w jednym miejscu a teraz latasz w to i tamto jak pojebany...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Powiem jedno, te testy to jakiś żart, rzuciły się lagi ale to jak zawsze ale gdzie kurwa pasek ? Wyparował ?

Po chuja te bazy jak lepiej w jednym miejscu a teraz latasz w to i tamto jak pojebany...

to tylko testy nie wiadomo czy tak zostanie więc się nie nerwuj synek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...