Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy tez tak macie

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgaście światło w pokoju tak żeby było ciemno i popatrzcie na coś czarnego , np podstawka monitora czy klawiatura i czy widzicie 100% czarnego koloru , czy wam tak jakby mrowi białym po czarnym ?

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

czyli ? jak wodno ?

Chyba widno...

Ja osobiście nie mam takiego problemu, ostatnio na mpc był już taki podobny temat, i to chyba jakaś specjalna dolegliwość jest, ale nie jestem ekspertem.

Opublikowano

Ja tak nie mam. Gdy zgaszę światło, i patrzę na coś czarnego, to nie widzę nic. Nawet, jeśli patrzę na coś kolorowego, to nic nie widzę. Nie mam okna w pokoju, więc jest ciemno.

Opublikowano

ja zawsze mam mrówki jak jest ciemno

no i jak jest ciemno to nie rozróżniam kolorów :p

wszystko czarne jak skóra murzyna

41196912334212939960.png

Opublikowano
Ja mam latarnie przy oknie, więc nawet w nocy mam wodno :P.

czyli ? jak wodno ?

Słownik w telefonach z androidem czasami jest tak zrąbany, że czasami zdarza mi się zrobić błąd. Chodziło mi o wyraz "widno".

Opublikowano

A ja widze akurat takie mrowki :x

no włąsnie ja mam podobnie , popatrz w niebo i czy widzisz czasami takie błyski czy coś ?

Opublikowano

no włąsnie ja mam podobnie , popatrz w niebo i czy widzisz czasami takie błyski czy coś ?

te mrówki masz od kompa :D a czasem są też linki że tam gdzie popatrzysz to ta linka tam leci he mam to ale to pewnie od kompa tak myśle

Opublikowano

te mrówki masz od kompa :D a czasem są też linki że tam gdzie popatrzysz to ta linka tam leci he mam to ale to pewnie od kompa tak myśle

ZMĘTNIENIE nie są od kompa , te mrowienie to nie wiem od czego , czytałem o śniegu optycznym ale oni widza cały czas mają cały obraz przed oczami zawalony tym ale to nie to co ja mam , może w mniejsyzms stopniu .

Opublikowano

nie mnie mrowi zimnym po zielonym a co

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...