Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co im chodzi ?

Corydoras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiam się nad pewną modą, nie wiem jak to nazwać.

Ostatnio pewien kumpel mnie wkurwiał, w czasie rozmów co jakiś czas mówił " Świat jest piękny tylko ludzie to kurwy ", wreszcie mu wygarnąłem i powiedziałem mu, żeby przestał pierdolić te smętki, zresztą to nie jest jedyny przypadek, większość kumpli tak gada i również inne teksty z piosenek.

O co im kurwa chodzi ?

Ja osobiście tego nie rozumiem, pierdolą jakieś powiedzonka swoich idolów, np. rpk czy inne gówno.

Albo chodzą ubrani w ciuchy swoich idolów i ciągle śpiewają jakieś urywki z ich muzyki, jarają się wtedy jak bezdomny pies na piękną suczkę.

; *

Weteran
Opublikowano

Gimnazjum? Też wtedy słuchałem Chady ;_____;

Jak chcą to niech cytują te teksty, zresztą i tak pewnie nie rozumieją przesłania, więc w czym rzecz?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Gimnazjum? Też wtedy słuchałem Chady ;_____;

Jak chcą to niech cytują te teksty, zresztą i tak pewnie nie rozumieją przesłania, więc w czym rzecz?

Nie gimnazjum, w gimnazjum były metiny i lole z tego co pamiętam.

A teraz w II ponadgimnazjalnej to wszyscy dresy z tymi idolami i cytaty z ich piosenek, i wielce pod jarani, czego to oni ..... < przechwałki >

; *

Opublikowano

Cześć.

Zastanawiam się nad pewną modą, nie wiem jak to nazwać.

Ostatnio pewien kumpel mnie wkurwiał, w czasie rozmów co jakiś czas mówił " Świat jest piękny tylko ludzie to kurwy ", wreszcie mu wygarnąłem i powiedziałem mu, żeby przestał pierdolić te smętki, zresztą to nie jest jedyny przypadek, większość kumpli tak gada i również inne teksty z piosenek.

O co im kurwa chodzi ?

Ja osobiście tego nie rozumiem, pierdolą jakieś powiedzonka swoich idolów, np. rpk czy inne gówno.

Albo chodzą ubrani w ciuchy swoich idolów i ciągle śpiewają jakieś urywki z ich muzyki, jarają się wtedy jak bezdomny pies na piękną suczkę.

No bo to debile. Nasłuchali się chujowych raperów i myślą, że są fajni czy coś. Miej na nich wyjebane, powiedz, że chada syn bogdana to marny grajek i niech wypierdalają.

A teraz w II ponadgimnazjalnej to wszyscy dresy z tymi idolami i cytaty z ich piosenek, i wielce pod jarani, czego to oni ..... < przechwałki >

No to beka z nich i tyle. Nie zadawaj się z nimi, bo głupiego nie przekonasz.

PS ostatnio widziałem typa w dresach RPK i koszulce słonia xD Pewnie skarpetki 100% i majtki diil gangó.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Skoro powiedzenie "Świat jest piękny, tylko ludzie to kurwy" kojarzy się na pierwszym miejscu z muzyką i tylko z muzyką, to jest źle.

Przecież od zawsze młodzież ma swoich idoli. I to, że ich naśladuje, nosi ubrania z nimi związane jest jak najbardziej ok.

A jak tekst wpadnie w ucho i sobie go nucą - problem? Nie masz większych zmartwień?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Skoro powiedzenie "Świat jest piękny, tylko ludzie to kurwy" kojarzy się na pierwszym miejscu z muzyką i tylko z muzyką, to jest źle.

Przecież od zawsze młodzież ma swoich idoli. I to, że ich naśladuje, nosi ubrania z nimi związane jest jak najbardziej ok.

A jak tekst wpadnie w ucho i sobie go nucą - problem? Nie masz większych zmartwień?

No, czyli to, że noszą ciuchy z jakimiś chujowymi truizmami, czy innymi gównami droższe 4x od normalnych ciuchów, w dodatku za hajs starych. Jeżeli to dla ciebie normalne, to nie pozdrawiam.

"Świat jest piękny, tylko ludzie to kurwy"

Od kiedy to jest powiedzenie? Hada marny grajek tak nawinął i dzieciaki myślą, że poznały jakąś tajemną wiedzę o rzyciu i muszą to mieć na koszulkach.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Bez jaj, ciągle tymi mordami mielą te same powiedzonka, do tego full zestaw ubrań xxx idola i wielce " co oni nie zrobili ".

Większość kumpli znam od przedszkola, w gimbazie były gierki a teraz wielce słuchają tych " przesłań " -.-

Ja tam jakoś nie słucham takiej muzyki i żyję, a niekiedy można było usłyszeć, że bez danego wykonawcy żyć się nie da.

; *

Opublikowano

No i niech sobie noszą koszulki. Metalowcy chodzą ubrani na czarno. Skinheadzi golą się na łyso. To się nazywa subkultura - nie pierwsza i nie ostatnia. Pedały chodzą w rurkach i postępowcom się podoba.

Na pewno Ty w gimnazjum sam zarabiałeś sobie na ubrania.

Muzyka jak muzyka. Nikt normalny się o nią nie czepia.

Ej bez kitu, nie wiem co powinienem dalej odpowiedzieć. Jeszcze się nikt tak bezsensownie nie przypierdolił z chujowymi argumentami.

Jestem pewny, że to Chada wymyślił to powiedzenie. Na 100%, nikim się nie inspirował.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No i niech sobie noszą koszulki. Metalowcy chodzą ubrani na czarno. Skinheadzi golą się na łyso. To się nazywa subkultura - nie pierwsza i nie ostatnia. Pedały chodzą w rurkach i postępowcom się podoba.

Ej bez kitu, nie wiem co powinienem dalej odpowiedzieć. Jeszcze się nikt tak bezsensownie nie przypierdolił z chujowymi argumentami.

Jestem pewny, że to Chada wymyślił to powiedzenie. Na 100%, nikim się nie inspirował.

Kurwa, ja się pytam od kiedy to jest powiedzenie. Nikt normalny tak nie mówi.

Metalowcy noszą jak już koszulki z jakimiś artystami, a nie chujowymi cytatami chujowych grajków. I nie chodzi mi o zarabianie na siebie, ale o to, że wykorzystują starych na jakieś szmaty, za których cenę kupiliby 4x więcej ubrań 2x lepszych.

Nie muzyka jak muzyka, tylko chujowy rap dla debili.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Czy ja gdzieś napisałem, że sam zarabiałem na ubrania ?

Zresztą mnie to grzeje, czy rodzice czy sami za swoje kupują te drogie cichu, lecz nie oto w tym chodzi.

Chciałem jedynie się dowiedzieć co oni kurwa w tym widzą ?

Normalnie wkurwia człowieka, gdy w czasie rozmowy ktoś zapuści jebaną muzyke jebanego wykonawcy i jara się tym przed wszystkimi, a cała reszta prócz mnie śpiewa i nabiera pewności w siebie < wtedy wielce " bujaka, bujaka, kurwa nikt ich nie pokona, oni są zajebiści, oni są najlepsi >

I co mam wtedy zrobić ? powiedzieć, żeby wyłączył to chujsto, to wszyscy focha strzelą.

Powiedzieć im żeby ryja zamknęli gdy pierdolą te głupoty, śpiewają o jakiś dziwkach, o narkotykach, jaraniu a kurwa ani jeden tego nie zasmakował.

No i ten ubiór, kurwa chodzą ubrani od skarpetek do czapki z logiem jakiegoś wykonawcy, jakby to był ich stwórca, jakiś guru czy jebany król, który nimi kieruje.

; *

Opublikowano

Hmmm trudno określić. Moda jak moda są plastiki typu "o em dżi m0j biberek uaaa Lofffffciaaaaaam *_* " Są ludzie "czarni" czyli jak to potocznie mawia moja mama "Metale" z czym się nie zgadzam bo nie każdy facet z długimi włosami i czarnym ubraniem to metal. Są także pedały za przeproszeniem nie wymieniam kto bo myślę że na forum wszyscy są hetero, którzy mają fryzurkę na biebera. Jeszcze pamiętam sytuacje jak wracałem z mamą i 3 letnim bratem z nad morza pociągiem pełno bagaży itd. nie mogliśmy drzwi otworzyć obok stał właśnie taki pedał i moja mama mówi do niego żeby drzwi otworzył a on do nas: "Niestety nie mogę bo sobie paznokcie zniszczę" Miałem ochotę walnąć mu w ryj i w końcu wyszło na to że ja z ciężkimi bagażami otwierałem drzwi no ale cóż ... kto jaki jest taki jest tego nie zmienimy.

Opublikowano

Mi to tam jakoś za specjalnie nie przeszkadza, może czasami. W moim mieście to co trzeci dres chodzi w tych bluzach, koszulkach RPK - da się przyzwyczaić ;d

Powiedz im po prostu co Ci nie pasuje, chyba nie będą strzelać fochów jak w przedszkolu.

LVPiwog.png

Sygnaturka by ja xD

Metin2 - 4 lata gry Minecraft - 2 lata gry CS 1.6 - 2 lata gry SA:MP - 2 lata gry

Opublikowano

podniecają się tą muzyką proste
a szmaty z logiem RPK noszą dla szpanu
to są tzw dzieci JP :)

//Ogarnij słownictwo.

41196912334212939960.png

Opublikowano

Jak dla mnie polski rap to gówno.
Pierdolenie o tym jakie to ciężkie życie, bieda i patologia. A syn bogdana aka. marny grajek to już całkiem XDD płyta o tym jak siedział w więzieniu a był tam 2 miesiące XDD
A ubrania wykonawców to gówno.
Chuj mnie obchodzi że słuchaja syna bogdana czy bonusa agd czy metaliki.
Dają hajs na jakieś szmaty z nadrukiem co po 4 praniach zejdzie.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Kurwa, ja się pytam od kiedy to jest powiedzenie. Nikt normalny tak nie mówi.

Metalowcy noszą jak już koszulki z jakimiś artystami, a nie chujowymi cytatami chujowych grajków. I nie chodzi mi o zarabianie na siebie, ale o to, że wykorzystują starych na jakieś szmaty, za których cenę kupiliby 4x więcej ubrań 2x lepszych.

Nie muzyka jak muzyka, tylko chujowy rap dla debili.

Jestes zalosny .

To ze cie kurde nie stac,nie znaczy ze innych nie stac .

Patologia.

Opublikowano

Jestes zalosny .

To ze cie kurde nie stac,nie znaczy ze innych nie stac .

Patologia.

Sprawdź sobie co to znaczy patologia i potem tego używaj.

Co za różnica czy kogo stać czy nie? To nie ich pieniądze, tylko rodziców i pokazują tak brak poszanowania dla ich pracy i swój debilizm, bo nikt mądry nie założy takiego gówna na siebie, które jest z jakimiś debilnymi cytatami np.

32865.632634.L.mystars-czechom_gratuluje

32838.632095.L.dziedzic_pruski-paszo___w

32835.632036.L.dziedzic_pruski-nie_pij__

32965.634822.L.pihszou-jestem_z__y_po_w_

32912.633672.Z.el_polako-bang_red.JPG

33041.636455.L.new_bad_line-mam_styl_ltd

Już bym wołał mieć na koszulce tekst eldoki na wolno niż te badziewia.

dapng_nwhxwwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...