Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] programu na kredyty

WooJoo_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam programu takiego co kiedyś się bugowało kasę na darkorbi on chyba zwał się chelios nie jetem pewien jak ktoś posiada go to prose o link do niego albo poprawną nazwę ikonę miał dzbanka bo potszebuje go do inej gry

Opublikowano

a nie poszukujesz czasami słownika ortograficznego ? :)

też Ci mogę dać namiary na niego :)

Nie zwracaj na ortografię, każdy piszę jak mu wygodnie i najlepiej jak potrafi. Jesteś mądrzejszy i uzdolniony ortograficznie może też inter punkcyjnie to chwała tobie. Nie każdy jest taki jak ty, każdy z nas jest inny i inaczej '' pisze, mówi,rozmawia,śmieje się,czyta,rozumie,pali,pije,uprawia sex,'' każdy inne ma zainteresowanie i pasję. Więc nie upominaj lub nie naśmiewaj się z ludzi którym czegoś brakuje. Bo kiedyś możesz być na jego miejscu i będą z ciebie śmiać się ;=) i to nie tylko w internecie. Pozdro.

http://www.youtube.com/watch?v=1HRrgIA0CD4

Arab wyjebany w kosmos. " Bo chuje nie palą xD " " Bo się nie znają " xD

Jeżeli poprawił ci się banan na ryju daj Lubię To!

Opublikowano

Nie zwracaj na ortografię, każdy piszę jak mu wygodnie i najlepiej jak potrafi. Jesteś mądrzejszy i uzdolniony ortograficznie może też inter punkcyjnie to chwała tobie. Nie każdy jest taki jak ty, każdy z nas jest inny i inaczej '' pisze, mówi,rozmawia,śmieje się,czyta,rozumie,pali,pije,uprawia sex,'' każdy inne ma zainteresowanie i pasję. Więc nie upominaj lub nie naśmiewaj się z ludzi którym czegoś brakuje. Bo kiedyś możesz być na jego miejscu i będą z ciebie śmiać się ;=) i to nie tylko w internecie. Pozdro.

Widzę, że nawet adwokaci tutaj są. :)

Po pierwsze: to było ironiczne to co napisałem. :) Myślę, że kolega nie wziął to do serca.

Po drugie: o język też trochę trzeba zadbać. To forum jest miejscem publicznym, więc wypada jakoś zachować umiejętność władania polskim językiem... :)

Wyobraź sobie jakby to wyglądało, gdyby każdy pisał tak jak mu się podoba ? :) Chyba nie przyjemnie by Ci się czytało. :) Nieprawdaż ? A forum to jest od pisania i czytania wszelakich postów. :)

PS. WooJoo_ jeżeli uraziłem Cię tym co napisałem wcześniej to przepraszam. :) Ale jestem z tych co zwracają na to uwagę. :)

bgmg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...