Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile będe mial fps ?

bosolo1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupic komputer i sie dlatego pytam a tu leci raport :)

no szczerze? max do 100 jeśli ustawisz wszystko na low.

ja tam mam wszystko na ultra + extreme render i jakoś 60 fpsów je :*

Opublikowano

70-90, chociaż na pewno z twojego budżetu da sie złożyć lepszego kompa, napisz w dziale komputery, tam ci pomogą i bedziesz mial 300 fps ;)

1377337197-U369478.png

Znawca
Opublikowano

70-90? A skąd, max. 60 uciągnie, z OptiFine tak 70, nie kupuj kompa z AMD.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Co wy gadacie... na kompie 1x 2.8ghz 512 mb ramu i karcie graficznej ati radeon x1650 pro miałem z optifine 30-150 fps zależnie od ustawień.

Tekstury faithfull lub oryginalne.

U cb może być problem z kartą graficzną gdyż jest to zintegrowana grafika i dość słaba.

I nie słuchaj ludzi którzy piszą nie bierz amd bo to g... itp Sam posiadam amd i nie narzekam. Owszem AMD są to zazwyczaj słabsze procesory od intela tyle że dzieli je zazwyczaj spora różnica cenowa i zamiast dokładać do lepszego intela często opłaca się dokupić lepszą grafikę wychodząc lepiej na tym.

Opublikowano

Vista do kosza. To to jeszcze żyje w ogóle? Odrzuć optifine, zmniejszanie detali itp... graj na 60 fps zamiast 100. Człowiek nie "udźwignie" więcej niż 60 fps, wszystko ponad to się marnuje i jest burżujstwem do chwalenia się. Może nawet nie musisz w nowy sprzęt inwestować, jeżeli na obecnym masz 60 fps.

.

Opublikowano

Kolejny świetny temat.

Ja obstawiam 66 fpsów. Może zakłady zaczniemy stawiać, c'nie?

Jestę wróżką i powiem Ci ile wyciągnie twój komputer.

Pozdrawiam, wszystko zgodnie z reg.

@up

Tak tak, przecież wiemy wyliczanka że co 2 windows jest do bani już znamy (nie znaczy to że win vista jest dobry). Offtopujesz. A co do gówna, to bardziej prawdopodobnie masz je w dupie.

Forum spływa na dno, pozdrawiam

Brawa dla moderatorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...