Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 a Laptop

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie iż ostatnio pisałem w sprawie zakupu laptopa i jednak kupiłem ten (http://www.x-kom.pl/p/137748-notebook-laptop-15-6-lenovo-ibm-y580-i7-3610qm-4gb-1000-dvd-rw-win8-gtx660m.html) (dokupiłem jeszcze do niego 4gb ramu)

I mam taki pytanie czy ten laptop da radę udźwignąć GTA5 ? na low :D (nie wiem czy na moim kompie na full detalach pójdzie:D )

pytam bo na necie jest dużo już odpowiedzi na temat wymagań a nie wiem czy są prawdziwe dlatego pytam :D

Opublikowano

Nie ma oficjalnych wymagan gta 5 bo premiera dopiero w 2014r na pc. Te wymagania co sa tera to fake

yhym a nie wiadomo może w jakim okresie czasowym zostaną podane wymagania ?

Opublikowano

yhym a nie wiadomo może w jakim okresie czasowym zostaną podane wymagania ?

Musisz szukać po googlach i brać informacje z rzetelnych źródeł. Informacje mogą pojawić się pod koniec bieżącego roku, na początku następnego, albo miesiąc przed premierą. ;f Nikt nie zna dnia, ani godziny.

Opublikowano

Laptop mocny, także przypuszczam, że Ci pociągnie. Gra nie powinna mieć jakiś super wygórowanych wymagać.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Mi chodzi Saint Row 4 na Ultra to GTA V też powinno pójść dodam że mam tylko 2gb RAM'u. Zależy też jak gra będzie zoptymalizowana.

jp8p35.png
Opublikowano

Gra będzie miała pewnie wymagania podobne do Max Payne 3. Z tego co widziałem, to ten sam silnik. ; )

No to skoro mi na lapku MP3 chodzi na prawie ultra to z GTA V nie będę mieć problemu :)

Dziękuje za pomoc temat można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...