Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się ?

SolidMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecałbym kupywać użyewanych zasilaczy do komputera (chyba że laptop) gdyż nigdy nie wiadomo gdzie pracował zasilacz, jak pracował w podkręconym kompie to już jest wysłużony i mogą być problemy za jakiś czas.

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Ale pominąć fakt że jest używany to warto ? Ogólnie mogę się gościa spytać jaki miał komputer , czy podkręcał , ile mniejwięcej ma zasilacz i czy oczywiście jest sprawny.

Opublikowano

Słuchaj, jak jest obeznany powie ci że był w kompie pentium 4 a o podkręcaniu nic nie wie więc się nie dotykał. Moje zdanie takie że Zasilacza się używanego nie kupuje, jak chcesz. Fakt cena całkiem całkiem.

Asus M2V-MX

AMD Athlon 64x2 4800+ AM2

2Gb Ram DDRII GoodRAM

160GB Sata II

Gigabyte 8400GS 512mb Full HD

Opublikowano

Opłaca się, nawet jak używany. Zasilacz musiał by mieć z 7 albo 8 lat by kondensatory mogły się zużyć. Nawet jak przez cały czas działał pod maksymalnym obciążeniem to to nic nie zmienia jeśli działa to działa. Jeśli przez obciążenie czy temperaturę by się zepsuł to by nie działał. Spytaj się tego co sprzedaje czy ma gwarancje i ile lat działał. Bo jeśli ma gwarancje to nie ma się co zastanawiać a jak nie to i tak opłaca się.

@up

Jak się nie znasz to lepiej nie pisz bo tylko spam robisz.

Opublikowano

Zasilacz musiał by mieć z 7 albo 8 lat by kondensatory mogły się zużyć.

Zasilacz został wydany w 2006 xDDD

IMO nie opłaca się brać tak starej konstrukcji jak BQT ES. Pozbieraj do Deus'a G1.

Opublikowano

Tak ale nie wiadomo ile lat jest używany a to się najbardziej liczy. Bo jeśli faktycznie był by używany od tego 2006 czy 2007 to już mniej się opłaca.

Opublikowano

Spytałem się , czekam na odpowiedź.

Edit;

Spytałem się o gwarancji będę wiedział jak weźmie ją ze starego mieszkania (czyli w niedziele)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...