Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

grozi mi coś?

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, sprzedawałem moją postać w metinie (nie komentować, nie gram już) za 40kk (solar) jak się okazało mail mogę zmienić dopiero 31 bo wcześniej zmieniałem a chłop chce teraz żebym mu oddał jego yangi. Grozi mi policją bo go niby okradłem i nie chce oddać kasy a napisałem że 31 zmienie mail. Miałem sprawe w sądzie i mam dozór rodziców i jak mnie poda kuratora dostane :/ muszę mu oddać czy mi nic nie zrobi?

Admin Cienia
Opublikowano

Boże.. widać że żyjesz tylko w wirtualnym świecie. Za takie durne tematy to powinni permy sypać, może dzieciarnia by się ogarneła.

Ps; Jeśli nie zrozumiałeś sensu tej wypowiedzi tylko piszesz o raportach za spam to musisz być skończonym.. baranem :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nic Ci nie grozi :)

On gdyby by poszedł na policje to policja szybciej by zawiesiła śledzctwo niż rozpoczeła :p

Opublikowano

d&G w hobby wpisz spam

up report bym dal bo to spam ale ochronke masz...

prosze o normalne komentarze.... gdybym żył w wirtualnym świecie to by mi to wisiało

Opublikowano

Co z tymi ludźmi się dzieje :|

Za jakieś pierdolone jangi z jakiegoś jebanego metina ma Ci coś grozić ? proszę Cię ...

Regmannn

Opublikowano

to jest niby 24 zl a coś słyszałem że kradzież od 300 ? Tak?

Pójdzie na policje i go wyśmieją, po chuj takie tematy..

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Z wlasnej glupoty stracil yangi, zapoznaj sie z regulaminem.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Srsly ? Ktoś wgl wierzy że za to można cokolwiek dostać ?

Chłopie , policja za kradzież 40 kk yang (czyli rzekomo na czarny rynek 12 zł) nawet palcem nie ruszy.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

chuja ci zrobi

ma jakiś dowód ?

wgl. haha.. pójdzie na psiarnie i powie

"proszę pana yangi mi ukradli"

dzieciak ktory nawet nie wie jaki jest numer na policje straszy cie kryminalem

Psiaki zajmują się kradziezami gdzie ukradziona rzecz jest warta 150zł + [Chyba]

41196912334212939960.png

Opublikowano

chuja ci zrobi

ma jakiś dowód ?

wgl. haha.. pójdzie na psiarnie i powie

"proszę pana yangi mi ukradli"

dzieciak ktory nawet nie wie jaki jest numer na policje straszy cie kryminalem

Psiaki zajmują się kradziezami gdzie ukradziona rzecz jest warta 150zł + [Chyba]

historia rozmów na gg

Opublikowano

Postaw siebie w sytuacji tego kolesia.

Poszedł byś na policje i powiedział byś:

Ktoś z internetu ukradł mi jangi w metinie ?

Regmannn

Opublikowano

@Up bardzo głupia wypowiedź osoby, która nie miała z ową grą styczności. Tak, policja zajmuje się takimi kradzieżami, choć suma 40kk jest zbyt niska. Jednak choćby za 400kk mógłbyś mieć problemy. Wystarczy trafić na konsekwentną osobę, która ma czas, aby pobawić się w takie coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...