Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MandzioCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moglibyście napisać na pw hasło do mandziocraft wysyłam sms a hasło niechce mi się pobrać

Opublikowano

Hah, nie wiem kto może wierzyć takim *** Po prostu jest to fake.. Kto by dawał serwery 10-15 slotowe na zawsze za free? Za darmo można tylko .... - sam dokoncz

Opublikowano

@up możesz dostać za darmo na freeservers.pl 12 slotowy serwer mało ramu dają bo 300+ ale możesz dokupić, taki typowy dla kolegów jeżeli masz premium to dostaniesz a jeżeli nie to 2,46 czy ileś tam płacisz, ale na pewno dostaniesz.

Bez reklam fb

Opublikowano

@up powiedz mi jedno zalogowałem się i jak zrobić server? :/ bo na moje servery piszę: Your own servers and other servers you have access to will be listed here.

b_560_95_2.png

Opublikowano

niepolecam to fake lepiej poszukaj platnego taniego ajk dla kolegow to sms kazdy po tam kilka zl 2-3 i macie serwer

Opublikowano

niepolecam to fake lepiej poszukaj platnego taniego ajk dla kolegow to sms kazdy po tam kilka zl 2-3 i macie serwer

Twoje zycie to fake.

Opublikowano

freeservesr.pl napisz tak w googlu to sa darmowe serwy miencraft ale trzeba mec premium a jak nie to za 2.46 zl masz serwer dla 5 graczy max ale jest 8 slot :)

Pomoglem ?, Nie zapomnij zostawić likea. B)
mca.png

Opublikowano

lepiej poświecić tego złotego lub półtorej za slot niż bawić sie tym g*****

na fiberhost możesz za free postawić serwer na 2 h dowolna ilosc slotów

zadanie trudne ale jest możliwe aby serwer zarobił na siebie w 2 h ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nierobie już servera na tym ,,gównie" jak to mówicie.

Proszę o zamknięcie tamatu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...