Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Liga

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie Liga

Np jestem w brąz dywizja V i chce isc do ligi srebro

Np wszystkie mecze wygram

To musze wygrasz 3 mecze i jestem Dywizja IV

Znowu 3 mecze Dywizja III

znowu 3mecze dywizja II

znowy 3 mecze Dywizja I

i 3 mecze i srebro ??

Oczywiście jeżeli wszystko wygram to na tyej zasadzie to dziala ?

15 meczy z rzędu zadnej porażki i Srebro ??

Opublikowano

Nie , aby była seria musisz mieć 100 pkt , za jeden mecz około idzie po 15- 30 (zależy od twojego MMR ) a jak jesteś w 1 dywizji danej ligi to musisz mieć te 100 pkt oraz masz serie 3 wygranych i 2 porażek maks .

A i jak idziesz dywizja na dywizje to możesz mieć np. 2 win'y i 1 lose ;d albo same 2 winy

Opublikowano

Nie

W każdej lidze musisz zdobyć 100punktów. Jak zdobędziesz 100 punktów grasz promocje musisz wygrać 2 gry z 3. Jak jesteś w 1lidze i zdobędziesz 100 punktów grasz o awans do wyższej dywizji. Tam grasz 5gier i musisz wygrać chyba 3(nie pamiętam dawno tego nie grałem). Raczej po 15grach nie awansujesz do silvera.

Opublikowano

Nie , aby była seria musisz mieć 100 pkt , za jeden mecz około idzie po 15- 30 (zależy od twojego MMR ) a jak jesteś w 1 dywizji danej ligi to musisz mieć te 100 pkt oraz masz serie 3 wygranych i 2 porażek maks .

A i jak idziesz dywizja na dywizje to możesz mieć np. 2 win'y i 1 lose ;d albo same 2 winy

mo chodzi o to że np jak by wgl nie przegrywał Tylko Ciagle wygrywał..

Wiem ze to raczej niemożliwe ale Tylko tak pytam.

Opublikowano

Zależnie od MMR dostaniesz to LP... aczkolwiek nawet gdyby 3 gry robiły Ci 100 LP (3x za win, wątpie) i gdybyś wygrywał wszystkie, to masz jeszcze serie poza normalnym naliczaniem LP z dywizji do dywizji, więc musisz tak ze 4 mecze wygrać na 100 LP pod rząd (licząc po 2x LP), a potem dwa z trzech meczy serii. Czyli 6 - 7 win pod rząd daje Ci awans. W bronze I nawet więcej, bo musisz wygrać trzy z pięciu meczy serii do silveru, oraz w I dywizji daje Ci mniej LP niż niżej. Podliczając, musiałbyś wygrać z 35+ meczy pod rząd, żeby wyjść przez cały brąz do srebra... Zakładając, że masz wysokie MMR, bo możesz po prawie żadne LP dostawać za winy i tracić w cholerę na lose.

Swoją drogą, ja rozumiem spaść do brązu, ale żeby aż do tej niesławnej piątki? Wielkie powodzenia w wychodzeniu, bo jak już tam wpadłeś to zgaduje, że carrować wszystkich gier nie będziesz.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...