Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta O Szkole ^^

kamilontek

Szkola  

105 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy potrzebne jest gimnazjum i szkoly ponad gimnazjalne?

• Nie, Starczy 6 lat nauki i niech uczen idzie ksztalcic swoj zawod
      32
    • Tak, przydaje sie 12 lat nauki
      73
  2. 2. Wolicie chodzic do szkoly na :

• 8.00 - 14.00
      65
    • 12.00-18.00
      8
    • 4.00-10.00
      32
  3. 3. Lubisz chodzic do szkoly? ^^

• Nienawidze
      74
    • Lubie
      27
    • Zawsze chodze na waksy
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam nawet moge chodzic do sql mam taka klase ze nie da sie nudzic

wolalbym chodzic od 8-14 no ale niestety mam zjebana szkole i chodze na 12 do 20 ;/ zanim jestem w domu to jest 21

mysle ze jak by bylo 6 lat nauki to spoleczenstwo bylo by bardzirej glupsze niz jest wiec wybieram 12 la nauki

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Pierdol szkolę zostań ninja...

Co do tematu nie lubie chodzic do szkoly (jak narazie jestem po zawodowce) i teraz chodze do prywatnego liceum uzupelniajacego (szkola 2 letnia) w weekendy.

I jest gites.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

1. 12 lat bo po 6 to jedyny zawód jaki byś mógł wykonywać to sprzątanie chodnika

2. od 8 do 14

3. nie lubię

07.07.2010 - koniec przygody z metinem i forum :(

Opublikowano

12lat wiadomo 12lat nauki to i za biurkie sobie posiedzimy a 6 to najwyrzej do rolnictwa nas wezmą od 8-14 co do 3 ankiety to nic nie wybrałem bo powino być więcej opcji

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

1. 12lat

2. 4-10

3. Lubie chodzic, ale tylko po to, zeby ze znajomymi pogadac... nie po to, zeby siedziec i kuc na lekcjach ;P

Opublikowano

ehh w PL się uczy aż ponad granice nauki, pojedzcie do angli zobaczcie czego oni się uczą...ja jestem teraz w klasie 1 liceum ale w siedze w Angli, teraz np na matmie uczymy się liczenia do potęgi...to akurat jest słaby poziom ale zobaczcie jak się żyje w PL a jak w UK, czyli nasza nauka nie jest do niczego potrzebna, wytarczy się nauczyć podstawowych rzeczy a nie uczyć się ponad norme, w polskich szkołach aż przesadzają z edukacją, myślą że nauczą młodzież więcej lecz się dużo mylą ponieważ młodzież nie chce uczęszczać na takie lekcje....moim zdaniem polska edykacja do niczego się nie przyda i tyle...

a co do ankiety to wybrałem:

1. 6 lat nauki

2. od 12.00 do 18.00

3. Nienawidze

Opublikowano

1.12

2.8-14

3. Lubię bo u mnie w szkole non stop jest grzana i jakaś rozróba a na lekcjach i tak zreguły robimy co chcemy ;p

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

1. 12 Lat nauki

2. 4.00-10.00

3. Nienawidzę

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Wszyscy mowia ze 12 lat no do 13 ( zależy ile lat masz Ogolniaka lub Technikum 3-4 lata ) , ale niktomu tak naprawde nie chce sie tyle uczyć

Hehe i tyle na temat no

@Up

To piona chopie ja tez x D

Ale to na ninja , studia sie pierdoli

ichigonapisblb.png

Opublikowano

1. Oczywiście 12 lat Nauki ja się jeszcze uczę i mam zamiar iść na studia ale to jeszcze daleka przyszłość

2. Ja bardzo lubię chodzić do szkoły rano ponieważ

- Zaczerpnę świeżego powietrza

- Będę miał wolne popołudnie i wieczór

- Nie chciał bym chodzić do szkoły ani na 4 ani na 12 Dlaczego? To bardzo proste ponieważ o 4 Za wcześnie [^^] a o 12 za późno ;]

3. Nawet lubię zawsze coś nowego się dowiem [^^] Nie chodzi tu o to, że bardzo lubię po prostu cieszę się, że się czegoś dowiaduję nowego a nie jak niektórzy ... No i oczywiście chodzę do szkoły po to aby spotkać się ze znajomymi.

No to wszystko proszę mnie nie brać za jakiegoś kujona jestem normalnym gościem z średnią 5.00 [^^]

Nie wierzę w Boga, on nie Istnieje i Kropka!

obrazsb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja sie z wami nie zgadzam poniewarz 12lat nauki sie przydaje a jak moje cwiczenie od polaja ma tyle co książka Homera pt. Odyseja no może troche mniejsza ale podobna to te 30% już na forum wykorzystujecie

i moge wam to udowodnić

ortografia

liczenie postów (xD)

czy choćby nawet czytanie którego nauczyliście sie w 1-2klasie podstawówki

wiedze powiększacie ucząc się no co prawda nawet nauczyciele mówią że mamy naprawde mało czasu na rozrywkę i od 20lat informacje których sie uczycie wzrosło o 40%!!!!! wtedy nie bylo chemi czy biologi a co dopiero W-F na sali gimnastycznej w zimie

ale te informacje przekarzecie waszym dziecią może tego nie rozumiecie ale 80% ludu z forum prosiło kiedyś starego czy starą o pomoc w odrobienu prady domowej

lubie matme i inne przedmioty z nią związane POUCZCIE SIE TROCHE a nie caly czas na kompie i wgapiacie sie godzinami w monitor

moje odpowiedzi to

1. 12lat jak wyżej napisałem

2.Ja mam 8-17 -,-

3. Bardzo lubie kolesie z mojej szkoły naprawde wymiatają pogadać można na lekcjach z kolegą czasami rzucamy "samolocikami" a nauczyciel jak oberwie to... lepiej nie mówicz żeby nie zapeszyć xD

Opublikowano

23 osoby zagłosowały że lubią szkołe , ja wam bardzo w takim razie gratuluje szkół ba ja mam taką że nie da się lubic , ostatnio facetka od niemca powiedziała mi żebym sie uczesał ...

Osobiscie wybrałem ze nienawidze 8 - 14 no i 12 lat nauki

Opublikowano

mam rozumieć że właśnie kończysz podstawówkę i jesteś zbluwersowany faktem że musisz iść do gimnazjum? Zróbcie jeszcze ankietę jakiej gęstości jest wasza kupa z rana...

@Berbec - bardzo dobry wybór, zawsze potrzebny jest ktoś do sprzątania ulic, odśnieżania i wywozu śmieci.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...