Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Origin na stronie, a na pulpicie - problem

Zacktan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio chciałem sobie pograć w fife 13 Ultimate Team, ale niestety nie mogę. Chcąc zalogować się na stronie orgin, wpisuję adres e-mail/Orgin ID i hasło lecz wyświetla się, że błędnie wpisałem. Logując się na puplicie wszystko jest ok. Czego to może być problem? Fife 13 mam oryginalną.

Opublikowano

mozliwe ze nie mozesz do ulitame team poniewaz w dacie urodzenia podałes mniejszą niz 18 lat i nie mozesz grać wtedy online, tak samo jest z bf, jesli masz datę uro mniejszą niz 18 a tak bardzo chcesz zagrac na multi musisz zadzwonic do EA i opisac swój problem ja jak zadzwoniłem usuneli mi bf z tamtego konta i poprosili ktoregos z rodzicow do telefonu zeby zapytac sie czy zezwala na gre ktore jest dozwolona od 18 xD i wtedy wygenerowali mi nowy klucz do bf i se wpisałem

PS: na battlelogu tez wyskakiwalo ze zle haslo

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

nie, nie da sie jedynie dzwoniąc do nich, ale to i tak musisz znac odpowiedz na swoje pytanie bezpieczenstwa bez tego nic nie zrobią i dzwon w godzinach 16-17 bo odbieraja wtedy

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Budowniczy
Opublikowano

Tak polecam, zadzwonić, mój znajomy, też wpisywał hasło itd. i był ten sam błąd.

Wtedy zadzwonił, i wszystko mu wyjaśnili co i jak.

A więc zadzwoń ;)

Pozdrawiam!

Opublikowano

nie bedzie musiał, zapyta sie czy moze stworzyc konto z wiekiem 18+ i zeby mu dali nowy klucz do fify, pracownik sie zgodzi tylko poprosi opiekuna do telefonu o zgode do gry online, u mnie zrobili tak samo z bf3 wiec z fifa zrobią tym bardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...