Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skille palladyn

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 45 skilla dobijesz Sperkami na Trolach a potem na Rotach :) po 45 skillu proponuje Ci wbic 20 i isc na Deserta i za to 10k kupic kamyczkow :) podczas expa wladnie ci z 3-5 skili do przodu. Nastepnie za zakupione kamole wbic 65-70 skill i zaczac expic, zdobywac lepsze eq :)
ps. Palkiem smialo mozesz latac na poczatku w Plate Secie :) kolo 35~ mozna cos zmieniac :)

Opublikowano

Czym mam skillować paladynem tylko nie small stonami bo na to mnie nie stać a pacc nie mam

chodzi o palka 8 lvl x_x

Polecam do skillowania "Sausage" czyt z polskiego "Kiełbaska" ,50 atk w sam raz.

small stony

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Polecam do skillowania "Sausage" czyt z polskiego "Kiełbaska" ,50 atk w sam raz.

small stony

Stary leze z tego hahahahahahahhahahahah dobre! nawet nie wiedzialem jak jest kieblaska po angielsku :F , przenosze ten temat do pogaduszek.. nastepnym razem autorze tematu patrz gdzie piszesz!

Opublikowano

Stawiasz bota na trollach do 50 skilla, ustawiasz, żeby zabierał speary i jest git.

Mógłbyś też zrobić noob chara i na nim skillować, ale musisz udać się na jakieś odludzie, gdyż zrobisz skulla.

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...