Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin, Nieudane pobieranie itd.

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dzisiaj zakupiłem sobie kilka gier z promocji ;) HumbleBundle jakoś tak z resztą nie ważne, Mam problem z pobieraniem gier ;) Mój internet jest bardzo słaby ze względu że nie mieszkam w mieście, Gry bardzo często gdy właśnie się pobierają, Lubią się wstrzymać i wyskoczyć z errorem "Pobieranie nieudane", Czy to moja wina, Czy po prostu serwery origin są przeciążone? Mam też drugi problemik otóż gdy gra się pobiera i dochodzi do 85-86% Zacina się i cofa do 70% ;_;

Pozdrawiam :)

Opublikowano

No właśnie, po tym Bundle serwery Origina są chyba dość mocno przeciążone. Mi się pobieranie zatrzymuję co parę procent. No cóż trzeba będzie trochę poczekać aż się natłok rozładuję :/

Opublikowano

No właśnie, po tym Bundle serwery Origina są chyba dość mocno przeciążone. Mi się pobieranie zatrzymuję co parę procent. No cóż trzeba będzie trochę poczekać aż się natłok rozładuję :/

Albo się męczyć i jak Ci się zatnie to wyłączyć i włączyć origina. Mi się zacinało co 2/3% ale pobrałem bf'a

Tak serwery są przeciążone jeśli masz wolny internet lepiej poczekaj aż ludzie skończą pobierać.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Origin jest przeciążony, wiele osób kupuje na humdle srudle i serwery origina nie wyczymuja ;)

1377337197-U369478.png

Opublikowano

Problem rozwiązany nie była to wina origina lecz o dziwo gry, Gdy pobrałem od nowa problem znikł ;)

Opublikowano

To nie wina origina. Sama aplikacja jest tak skopana. Przykład? Włączcie pobieranie i zagrajcie w coś co macie na steam. Co ok. 10 min będzie wam zatrzymywać -_- (przynajmniej ja tak mam).

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Rozwiązanie problemu:

1. Zrób nowy dokument

2. Wklej tam:

[connection]EnvironmentName=production[Feature]CdnOverride=akamai

3. Zapisz plik jako EACore.ini na pulpit.

4. Włącz Origin

5. Pokaże się komunikat, w którym naciskamy "Tak"

6. Pobieramy :)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Oni tłumaczą to przeciążeniem serwerów, a ja uważam z kolei że to niedbalstwo EA doprowadziło do tego.

Hundle Bundle good... Ale EA mogło poczynić lepsze przygotowania od strony technicznej. Podejrzewam że cofanie się ściągania gier, to wina błędu w samej aplikacji Origina... A do supportu nie ma co pisać, bo po prostu oni zrobią cię w ciula mówiąc że się tym zajmą, albo odeślą do supportu innego kraju.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Rozwiązanie problemu:

1. Zrób nowy dokument

2. Wklej tam:

4. Włącz Origin

A co to dokładnie robi? Tzn. Czy po ściągnięciu gry tym sposobem nie ma żadnych problemów z nią?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Rozwiązanie problemu:

1. Zrób nowy dokument

2. Wklej tam:

4. Włącz Origin

Dzięki MrPajax właśnie rozwaliłeś mi Origin

Opublikowano

Rozwiązanie problemu:

1. Zrób nowy dokument

2. Wklej tam:

4. Włącz Origin

Nie mam pojęcia co to robi (i nie chcę wiedzieć), ale działa :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Rozwiązanie problemu:

1. Zrób nowy dokument

2. Wklej tam:

4. Włącz Origin

Dzięki, działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...