Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Gry.

GoSexNoExp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE CHCE PIRACIĆ. Nawet nie będę na ten temat dyskutować :> Możecie zmieniać mi ten komp ale tak do max 2.8k z systemem. Był on robiony pod Minecrafta z Modami ;>

Opublikowano

NIE CHCE PIRACIĆ. Nawet nie będę na ten temat dyskutować :> Możecie zmieniać mi ten komp ale tak do max 2.8k z systemem. Był on robiony pod Minecrafta z Modami ;>

Kurwa przeciez informatyk jakis tam moze ci zainstalowac za 50 zł i 300 zł w kieszeni... i weż zmien karte na 650 ti boost 2gb ale jak masz hajs to na 660 i zmień ram na 4gb bo to tylko marnotrastwo kasy.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

po jakiego kija ma dawać słabą gtx 650 ti jak na hd 7870 xt go stać ? budżet to 2800 a piractwo jest nielegalne i nie każdy chce mieć hakerski system, pozatym forum nie popiera piractwa, więc nie namawiaj go.

@edit więc jak tam mój zestaw podoba się :) ?

@down żeby nie spamić edytuje tutaj posta, może po prostu autor ma takiego focha nie namawiaj go to jest 100% jego decyzja nie twoja woli z techplanet w7 niech ma z techplanet

Opublikowano

po jakiego kija ma dawać słabą gtx 650 ti jak na hd 7870 xt go stać ? budżet to 2800 a piractwo jest nielegalne i nie każdy chce mieć hakerski system, pozatym forum nie popiera piractwa, więc nie namawiaj go.

@edit więc jak tam mój zestaw podoba się :) ?

Omg przeciez instalowanie systemu jest legalne wyjdz.. to jest zainstalowane z orginalenj plytki.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Wiadomosc ze mozna na tym pograc w bf3 na wysokich jest ok. a teraz. Dalo by sie jakos nie tracac na mocy i jakosci zejsc z ceny?

Opublikowano

Zawsze możesz wgrać system, który

*wkurwia

*wkurwia

*zawiesza się

*wkurwia.

(cytat użytkownika "PrestoneK" z tematu "Zmiana systemu .")

a nazywa się Windows 8 i kosztuje od 190 zł

Opublikowano

ja pieprze. ok. to podaj tansze zrodlo na kupno jego w legalnej wersji :)

Mój ulubiony tekst B) Idziesz do pierwszego lepszego serwisu komputerowego i zapytasz się czy nie wgrają systemu. Zwykle koszt windowsa 7 64 bit ( powiedz, że chcesz 64 ) to przedział między 50-70zł. Aktualizacje pobierają się normalnie, zero problemów z systemem ( wiem bo sam taki mam ).

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Wyjeb windowsa.

Teraz pytanie do autora. Masz DVD'rom z starego kompa ? jak tak jakie SATA

Dysk twardy*

Kup system 32 bity zaosczędzisz na hajsie bo i tak i tak masz 4gb ramu to wystarczy 32 bity i wiecej na 32 jest programów

Mój pro złomek:

Opublikowano

Mój ulubiony tekst B) Idziesz do pierwszego lepszego serwisu komputerowego i zapytasz się czy nie wgrają systemu. Zwykle koszt windowsa 7 64 bit ( powiedz, że chcesz 64 ) to przedział między 50-70zł. Aktualizacje pobierają się normalnie, zero problemów z systemem ( wiem bo sam taki mam ).

Bo to zwyczajny pirat z pobranym aktywatorem z chomika.

Masz wpisany numer seryjny, tylko nie masz naklejki na kompie i to samo możesz zrobić sam za darmo.

Tutaj po prostu nie wiesz, że Ci wgrywają darmowego pirata za 70zł, myślisz, że masz oryginałke i się cieszysz.

A i nie zapomnij dodać, że chcesz windowsa 7 ultimate.

@Ciasteczko.

Takie rzeczy tylko na xp, a nie na 7, no chyba że jakoś lewacko to zrobiłeś.

@Up

Jakie SATA?

Jak już czy ATA, czy SATA bo jakie SATA to nie ma znaczenie -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wyjeb windowsa.

Teraz pytanie do autora. Masz DVD'rom z starego kompa ? jak tak jakie SATA

Dysk twardy*

Kup system 32 bity zaosczędzisz na hajsie bo i tak i tak masz 4gb ramu to wystarczy 32 bity i wiecej na 32 jest programów

te same programy działają i system 32 bitowy tańszy nie jest. niech kupi z systemem.

Opublikowano

te same programy działają i system 32 bitowy tańszy nie jest.

Tylko 349 zł za używke :D i to do teog home premium

Mój pro złomek:

Opublikowano

Bo to zwyczajny pirat z pobranym aktywatorem z chomika.

Masz wpisany numer seryjny, tylko nie masz naklejki na kompie i to samo możesz zrobić sam za darmo.

Tutaj po prostu nie wiesz, że Ci wgrywają darmowego pirata za 70zł, myślisz, że masz oryginałke i się cieszysz.

A i nie zapomnij dodać, że chcesz windowsa 7 ultimate.

@Ciasteczko.

Takie rzeczy tylko na xp, a nie na 7, no chyba że jakoś lewacko to zrobiłeś.

@Up

Jakie SATA?

Jak już czy ATA, czy SATA bo jakie SATA to nie ma znaczenie -.-

Pieprzysz, że tego czytać się nie da. Wole zapłacić 70zł i nie bawić się w ściąganie, crackowanie i inne pierdoły ( nie wspominając o problemach z piratami )

Akurat miałem wgrywany po formacie ultimate 64bit za 70zł, aktualizacje się pobrały i wszystko chodzi elegancko. Jak jesteś taki milioner to kup system za 350zł po to żeby leżał na półce.

PS. Nie zaglądałeś im jaki wgrywają więc nie wiesz. Mogą sobie pozwolić na 350zł i kupić orginalny bo z tego mają w ch.. zysku ;)

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

24dnacg.png

Opublikowano

Pieprzysz, że tego czytać się nie da. Wole zapłacić 70zł i nie bawić się w ściąganie, crackowanie i inne pierdoły ( nie wspominając o problemach z piratami )

Akurat miałem wgrywany po formacie ultimate 64bit za 70zł, aktualizacje się pobrały i wszystko chodzi elegancko. Jak jesteś taki milioner to kup system za 350zł po to żeby leżał na półce.

PS. Nie zaglądałeś im jaki wgrywają więc nie wiesz. Mogą sobie pozwolić na 350zł i kupić orginalny bo z tego mają w ch.. zysku ;)

Właśnie ukazałeś całą pełnię swojej wiedzy i inteligencji.

Problemy z crackowaniem?

Jakim crackowaniem ja się do cholery pytam?

Pobierasz wersję z aktualizatowem automatycznym, wypalasz na DVD i instalujesz jak normalnego windowsa, wchodzisz PPM na mój komputer i przy licencji programu masz normalnie klucz podany i możesz robić wszystko na legalu.

Nie ucz ojca jak ma dzieci robić i ja akurat wiem skąd oni biorą te Windowsy za 70zł...

A to, że jesteś debilem, to już nie moja sprawa.

Nawet jak Ci powiedzą, że to Windows korporacyjny i mają, bo im zostało, a nie masz naklejki do windowsa z pokrywającym się numerem, to cię wkręcili -.-

mózgu trochę.

Opublikowano

A na co mi człowieku naklejka ? Dla szpanu ? Widzę, że objechałeś całą polske i już wiesz, że wszędzie piraty wgrywają ;) Chcesz to ściągaj, kogo to obchodzi, ja akurat się w to bawić nie chce i wole zapłacić te parę zł. Teraz taki mądry jesteś, a potem na forum tematy bo systemu nie mogą wgrać. Tu masz pewność, że wszystko ładnie chodzi bez żadnych problemów.

PS. Zważaj na słowa kolego, bo nie jesteś u siebie w chlewie żeby mnie wyzywać.

24dnacg.png

Opublikowano

Sam zacząłeś, a ja na chamstwo odpowiadam tym samym.

Naklejka to może nie jest mocny argument, ale nwm jak już to wytłumaczyć ludziom takim jak ty.

Powiedz mi komu się opłaca kupować Windowsa wartego 1500zł i sprzedawać za 70?

Pomyśl trochę, a to, że nie potrafisz pobrać czegoś i wypalić na płytce, to już nie mój problem i zapewniam Cię, że ja ani razu nie miałem żadnych problemów -.-

Zresztą, niedługo będę miał 3 legalne licencje na zbyciu, a ty się dalej łudź, że masz oryginalnego windowsa.

Opublikowano

A co to za różnica ? Działa, wszystkie aktualizacje się pobierają, zero problemów. Druga sprawa widać jak ty myślisz.. Jeżeli mieliby wgrywać za 300zł kto by chciał ? Wgrywając xxx ludziom im się to wszystko zwraca z nawiązką więc zanim coś napiszesz sam pomyśl. Druga sprawa tu nie jest mowa ani o mnie, ani o tobie, a nie każdy chce się w to bawić.

PS. No 3 orginalne windowsy... Może oscara za to chcesz ?

Dobra koniec dyskusji, ty wiesz swoje, a ja swoje.

24dnacg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...